Telefony, karty telefoniczne

• Autor wątku Autor wątku dżudi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
170 imulsów koszt jednego to 0.18gr a zabierane są co 85 sekund więc nie wiem czy tak długo

oczywiscie stacjonarne

Ostatnia edycja:
zerosix napisał:
zabierane są co 85 sekund więc nie wiem czy tak długo

Może raczysz łaskawie dodać w połączeniach na jakie numery?
Ponieważ - jak widać we wpisie poniższym że nie wszyscy wiedzą - każda z firm sobie ustala co ile sekund pobierany jest "impuls". W zależności od rodzaju połączenia (lokalne, pozastrefowe, na komórki, zagraniczne)

Ostatnia edycja:
O jakieś nowe wieści o Dialtechu, bo ja to w sumie nie wiem dlaczego nie napisali wszystkiego na swojej stronie jak należy, a co do tych impulsów - w TP impuls trwa chyba krócej niż minutę więc w porównaniu z TP to chyba opłacalne, ale z resztą to nie wiem. I w ogóle powiem Wam szczerze, że przez tel. raczej nie rozmawiam i w ogóle na początku to myślałam, że impuls to impuls i wszędzie trwa tyle samo:confused:

Czyli w sumie 240 minut, więc to nawet dużo, biorąc pod uwagę, że karta kosztuję 30 zł. No i dobrze, że impuls to 85sek, wychodzi na korzyść dzwoniącego. zerosix dziękuję za info, bo poskąpili na stronie i nie napisali, choć powinni:)

ktora lepsza na komorke

Witam mam pytanie ktora karta najbardziej oplaca sie gdy dzwoni si tylko na komorke?? probowalismy tp to tragedia telegrosik lepiej ale moze jest jakas lepsza bardzo prosze o pomoc bo majatek trace na te karty z gory dziekuje:)

A sprawdzałaś telepin?
Dostępne nominały:
10 PLN
15 PLN
25 PLN
50 PLN
100 PLN
Ceny: 0,11 zł Dzwoniąc przez lokalny(geograficzny)numer dostępowy
0,17 zł Dzwoniąc przez nr 0800 z telefonu stacjonarnego
0,25 zł Dzwoniąc przez nr 0800 z budki
Polska - komórka - (oprócz PLAY) 0,38 zł/ 0,44 zł/ 0,52 zł
Polska - komórka - do sieci PLAY 1,32 zł/ 1,38 zł/ 1,46 zł

Tu masz jeszcze link: http://telepin.pl/mobi/index.php?page=pre_strona-glowna

chodzi z budki na komorka konkretnie siec orange czemu napisalas lamane juz brutto tyle ile mu sciagnie z karty bardzo prosze odpowiedz :)

juz znalazlam 52 grosze dziekuej bardzo :)

mam pytanie odnosnie telefonowania, czy mozna zadzwonic do zk i poprosic o rozmowe z wiezieniem i czy wiezniom mozna dzwonic za granice??

isa23 napisał:
mam pytanie odnosnie telefonowania, czy mozna zadzwonic do zk i poprosic o rozmowe z wiezieniem

Nie ma przepisu, który tego zabrania, ale nie uda Ci się. Chyba, że mowa o jakimś miniaturowym zk typu otwartego i do tego "zbajerujesz" odbierającego telefon.

isa23 napisał:
i czy wiezniom mozna dzwonic za granice??

Można.

isa23 napisał:
mam pytanie odnosnie telefonowania, czy mozna zadzwonic do zk i poprosic o rozmowe z wiezieniem i czy wiezniom mozna dzwonic za granice??

mogą nawet dzwonić na marsa jeżeli mają taka potrzebę i kartę do butki no i warunek muszą byc odblokowane połączenie międzynarodowe a takowe pewnie są

Jutro kupie swojemu telegrosik, bo jak narazie dzwonil do mnie na moj koszt, a min to powyzej 1zl niestety:( Ciesze sie ze z ZK moze dzwonic codziennie, wiadomo czas rozmowy zalezy od kolejnik wczoraj jakies 3 min a dzis rano 25min..kontakt tel wiele daje

forg napisał:
Nie ma przepisu, który tego zabrania, ale nie uda Ci się. Chyba, że mowa o jakimś miniaturowym zk typu otwartego i do tego "zbajerujesz" odbierającego telefon.

mozna poprosic o taki kontakt moj jak nie dzwonił za długo to zadzwoniłam i powiedziałam ze sie martwie a więc żadnego bajerowania nie było,no i przekazali mojemu ze prosiłam o telefon oczywiscie nie mozna tego robic nagminnie i bez powodu,a zakład w potulicach nie jest miniaturowy i mój jest na zamku

Witam jestem tu nowa.
Mój chłopak od 3 tygodni siedzi za głupstow.Jest w zakładzie Karnym w Ruszczy( kraków) chciałąm się zapytac czy wiecie może czy mogę mu w liscie wysłąc katre telegrosik??

Witaj Kasiiu :)Tak możesz wysłac mu kartę raczej nie powinni zwrócić tym bardziej , że kod z karty telegrosik mozesz przepisać do listu. Przynajmniej ja tak robię i nie ma z tym problemów .

Marynaa29 to dobrze bo włąśnie sie zastanawiłałąm jak to zrobić,bo skończyła mu się karta a tęsknimy bardzo :)

Kasiu nie wiem jak jest ZK,gdzie jest Twój, ale u mnie karty trzeba wysyłać w liście poleconym.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót