endorfinalna
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 658
anakaska Ty masz taniej tak, a ja przy innej karcie, dostaję kartę za 25zł na rozmowy tylko i wyłącznie za zużyte karty wysłane do operatora. 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
endorfinalna napisał:anakaska Ty masz taniej tak, a ja przy innej karcie, dostaję kartę za 25zł na rozmowy tylko i wyłącznie za zużyte karty wysłane do operatora.![]()
gola21 napisał:to ok.30 minut rozmowy
guzik1010 napisał:oczywiscie na stacjonarny. Pewnie, oplaca, bo i tak karty kupujemy i tak, a tylko za zyzyte dostaje sie 25 zł. a znpwu 250 zł przegadac to tez nie jest niemozliwe-mowie na swoim przykladzie. Takze sporo mozna dostac gratis
)
ankaska napisał:Kiedys kupilam przez net i kod dostalam odrazu na maila. A gdyby PIN byl staly to wtedy latwiej bylo by mu zapamietac - zawsze wbija te same cyferki a ja dbam tylko o to zeby stan konta byl na plusie. A jak sie wyczerpuje to dostaje smsa i wiem kiedy doaldowac. Kiedys znajoma mi o czyms takim mowila ale teraz nie pamieta jak to sie nazywalo.
A jezeli chodzi o te promocje to jak kupuje przez internet to i tak mam 10 albo 15 % taniej wiec nie musze nawet nic wysylac.
Gola tak się składa, że piszecie o tym samym operatorze, więc powiem Ci, że większa oszczędność jest przy kupowaniu kart przez internet niż to wysyłanie kart, żeby dostać 25zł, bo przy 50-tkach masz jeszcze 5zł gratis bez niczego.gola21 napisał:15% mniej z 50 to nie jest taki szał według mnie promocja 25 zł za darmo jest bardziej opłacalna bo jak ktoś wcześniej napisał to ok.30 minut rozmowy
gola21 napisał:my też nawijamy codziennie ale nie aż tyle żeby wygadać 250 zł![]()
Ja korzystam z takiej możliwości. Obserwuje sobie ile traci Dureń na rozmowy ze mną, z innymi osobami. Ma jeden kod, z którego korzysta i ja jeden, wciąż ten sam, doładowuje.ankaska napisał:A nie da sie tak zeby zalozyc jakies konto i doladowywac go? Zeby PIN byl staly. I zeby mozna bylo sprawdzac stan konta przez internet. To byloby dla mnie najlepsze rozwiazanie...
Da się, ale to jest inna firma, niż ta, z której ty korzystasz.endorfinalna napisał:ankaska Szczerze mówiąc nie wiem czy tak można wątpię w to. To nie jest tel komórkowy, żeby było można sprawdzić sobie konto przez internet, no ale nie wiem.
ja przynajmniej nie kupuje przez internet, bo nie chce mi się czekać nie wiadomo dokładnie ile czasu, żeby mi łaskawie kod przesłali.