Telefony, karty telefoniczne

• Autor wątku Autor wątku dżudi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Szczerze mówiąc to wielkich starań nie ma.Po prostu najlepiej rano poprosić oddziałowego o możliwość zadzwonienia.Pierwszeństwo oczywiście mają Ci,którzy nie wykorzystali przysługujących im telefonów.I jeżeli nie będzie zbyt wielu chętnych na zadzwonienie tego dnia to będzie mógł zadzwonić a jeśli kolejka będzie zbyt długa to dodaje się chętnego na listę do telefonu na następny dzień i wtedy dzwoni przed tymi co chęć wykazali w ten dzień.
Tak przynajmniej tamtejszy osadzony mi wytłumaczył ;)

No to przynajmniej wykazuje chęci rozmowy z nami i to też się liczy;)

sprostuję to co napisałam wcześniej.. pięć miesięcy temu w Rawiczu na 'zamku' poinformowano osadzonego, że telefonować może dwa razy w miesiącu..od tamtego czasu mogło się pozmieniać..

Karolinka152 napisał:
hej
mam problem
kopiłam karte z-tele , juz przelew zrobilam ale nie dostalam numeru serujnego karty, jak to jest mozliwe?
Poczekaj na e-maila z kodem do karty. ;)

a mi chodzi jak wyglada sprawa telefonow z Polski do Anglii jest mozliwosc kupienia specjalnej karty ??

z Polski do UK mozna dzwonic np. z [nieopłacona reklama operatora],normalnie jak do wszystkich :)

Ostatnią edycję dokonał moderator:
wior napisał:
inny koszt polaczenia

Inny niż??
Szanowny użytkowniku - proszę sobie przeczytać ten temat a ponadto użyć wyszukiwarki i porównać sobie ceny usług telefonicznych operatorów "wirtualnych".

No to raz jeszcze - to forum i ten temat nie służy do reklamowania usług różnych operatorów. Łamanie tego zakazu będzie skutkowało natychmiastowym banem. Moderator

Wiecie może czy istnieją takie budki telefoniczne z których można dzwonić wyłącznie przy użyciu tradyucyjnych kart chip. Chodzi mi o to czy może tak być ze budka nie obsługuje np. telegrosik i innych tego typu?

onyxa1 napisał:
Chodzi mi o to czy może tak być ze budka nie obsługuje np. telegrosik i innych tego typu?

Nie "budka", tylko operator. Jeśli wirtualni operatorzy nie płacą operatorowi "budki" za numer dostępowy lub też nie dogadali się co do współpracy to nie można się z nim połączyć i nie można skorzystać z usługi innego operatora.

Pisząc inaczej - jeśli ja jestem właścicielem aparatu samoinkasującego, konserwuję go, utrzymuję a ktoś chce z niego dzwonić za pośrednictwem innej firmy to jaki ja mam w tym interes?

czy moge zadzwonic do zk i poprosic o telefon :sad:

anytka1992 pisz jaśniej. Jak prosić o telefon? :what:

bo moj chlopak nie dzwoni od srody ;( martwie sie o niego.. czy moglabym zadzwonic do zk i poprosic zeby mu przekazali zeby zadzwonil.?:sad::sad:

antyka1992 A kartę ma? Może nie ma z czego?
Martw się dziewczyno o dziecko, a nie :-o
PS: z prawej, dolnej strony postów masz opcje EDYTUJ, nie pisz posta pod postem. ;)

Do antyktaka. Czasami u nas zdarza sie taka sama sytuacja wiec ja smialo dzwonie do zk i mowie ze sie martwie bo moj maz nie zadzwonil do domu np przez 2 dni. Nastepnie pani pyta mnie o imie i nazwisko oraz imie ojca osadzonego i na ktorym pawilonie sie znajduje a potem laczy mnie z wychowawca. I juz wszystko wiem co sie stalo!!!:D (zazwyczaj telefon chwilowo nie dziala)

Ostatnia edycja:
karte ma bo mu zawoziłam w czwartek, dzwoniłam do zk ale niestety nie udzielili mi zadnych informacji.:(

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót