endorfinalna
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 658
ania_mania kwit - to raport karny (gdy go otrzyma skazany, Dyrektor wymierza karę
- np. odbierze na jakiś czas paczki )
- np. odbierze na jakiś czas paczki )
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
endorfinalna napisał:ania_mania kwit - to raport karny (gdy go otrzyma skazany, Dyrektor wymierza karę
- np. odbierze na jakiś czas paczki )![]()
szka napisał:ludru wychowawca mi dzisiaj powiedział, że wszystko w porządku, P. jest spokojny, nie ma co do niego żadnych zastrzeżeń, więc cela izolacyjna odpada...
Naprawdę nie można zabronić skazanemu dzwonić? Jest taki zapis gdzieś umieszczony? Wczoraj rozmawiałam z chłopakiem, który studiuje resocjalizację i powiedział, że taka kara istnieje.
szka napisał:Naprawdę nie można zabronić skazanemu dzwonić?
Furia napisał:Nigdy jeszcze nie spotkałam się z zakładem karnym gdzie wysłanie pocztą karty telefonicznej byłaby zabronione.
A możesz mi wskazać gdzie napisałam,że nie istnieją zakłady karne w których trzeba mieć talon na kartę telefoniczną?forg napisał:To na przyszłość sugeruję, byś może jednak dodawała, na podstawie jak bardzo szczątkowych doświadczeń głosisz swoją tezę.
Sprawdź sobie przy okazji ile jest w Polsce jednostek penitencjarnych i jak ta Twoja piątka ma się do całości.
Furia napisał:Dlatego pytającej Tekilii poleciłam kontakt z pracownikiem danego ZK,który zna regulamin wewnętrzny i z pewnością da najlepszą odpowiedź.
Patkaaax33 napisał:i wiecie moze jakie karty obsluguja automaty w rawiczu