nitka1982
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 333
miszka1988-pewnie jest na półotwartym lub otwartym, co? bo mój też dzwoni i dzwoni-cieszę sie
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Lukasowa napisał:I mój też kilka razy dziennie( na półotwartm jest). Cieszę sie, ale czasami mnie trafia jak sie dolicze ile na karty płynę...
guest_user napisał:To nie płyń. Przynajmniej dasz mu lekcje i motywacje żeby starał się o płatną pracę za którą będzie kupował karty... we własnym zakresie. Jest na oddziale półotwarym więc możliwości są.
guest_user napisał:To nie płyń. Przynajmniej dasz mu lekcje i motywacje żeby starał się o płatną pracę za którą będzie kupował karty... we własnym zakresie. Jest na oddziale półotwarym więc możliwości są.
Lukasowa napisał:Łatwo powiedzieć... Mi też są potrzebne te rozmowy.
A czemu Ty Guest wiecznie się żalisz na forum, jak nie na system to na ludzi skoro nikt Ci nie każe ani pracować w sądzie ani udzielać się na stresującym Cię forum...:what:guest_user napisał:To czemu żalisz się na forum, że Ci tak źle z tego powodu, skoro sama to aprobujesz?
A gdzie tak jest napisane ? :what:anula30 napisał:a te fora sa po to zeby nawzajem sie wspierac a nie zeby se tylko popisac
endorfinalna napisał:A gdzie tak jest napisane ? :what:
guest_user napisał:To czemu żalisz się na forum, że Ci tak źle z tego powodu, skoro sama to aprobujesz?
Lukasowa napisał:Ja się żalę? W którym miejscu?
Lukasowa napisał:mnie trafia czasem jak pomyślę ile na karty wydaję.
Lukasowa napisał:Łatwo powiedzieć... Mi też są potrzebne te rozmowy.
guest_user napisał:Skoro są Ci potrzebne rozmowy, to czemu narzekasz że wydajesz pieniądze na karty telefoniczne?
guest_user napisał:Właśnie w tym miejscu
a zaraz potem
Skoro są Ci potrzebne rozmowy, to czemu narzekasz że wydajesz pieniądze na karty telefoniczne? Każdy by chciał mieć "rybki i akwarium". Niestety, nie zawsze jest tak różowo i czasem trzeba coś zrobić kosztem innej, mniej istotnej rzeczy czy czynności (zwłaszcza że o czynności telefonowania może postarać się sam skazany - jak jest odpowiednio zdeterminowany).
Lukasowa napisał:Nadal uważam, że to nie jest narzekanie ani żalenie bo zupełnie inaczej bym napisała gdybym się miała żalić.