Telefony, karty telefoniczne

• Autor wątku Autor wątku dżudi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
witam wszystkich,
orientujecie się czy w ZK na Grochowie można korzystać z telegrosika?

Z kazdej budki telefonicznej mozna korzystać z Telegrosika.

kochani mam takie pytanie: czy jestli moj jest w zk polotwartym i sa sluchane albo nagrywane rozmowy to czy moga wykorzystac rozmowe przeciwko niemu albo cos takiego?
i czy sluchaja i nagrywaja wszystkie rozmowy?

na P1 i P2 rozmowy mogą być kontrolowane (podsłuchiwane)
na P3 rozmowy (według regulaminu) nie są kontrolowane ...

przeciwko konkretnej osobie hmmm ...
no jeśli mąż Ci sie chwali że np. kolega XXX przemyca z widzenia prochy to jest szansa że ktoś sie tym zainteresuje ...
Zakłady Karne tak jak i inne instytucje publiczne borykają sie z problemami finansowymi ...
Wątpię żeby zatrudniali sztab osób które słuchają wszystkich rozmów :)

w niektórych zk są (na stanowisku dowodzenia) tzw. "czarne skrzynki" gdzie rozmowy są rejestrowane ("na wyrywkę") przez określony czas (definiują to przepisy wewnętrzne SW)

nie, nie nie tyczylo sie to "zycia w zk" tylko rozmowa dotyczyla rozprawy, ukladu adwokat-ja i innych, terimu wyjscia mojego Ł. itd czy oni pozniej nie zrobi z igly widly

hej- mam pytanie może ktos wie czy w Aś w Starogardzie na sankcji mozna dzwonić????

Witajcie!Czy ktoś mógłby podpowiedzieć który operator jest korzystniejszy w przypadku rozmów na komórkę Telegrosik czy Telerabat.Przy karcie Telerabat nie znalazłam żadnej info zresztą w internecie też nie,natomiast jest informacja ,że doliczana jest kwota 0,35 gr za kazde rozpoczęte 3 min połącz.standardowo.Jak to jest w praktyce?A możesą jakieś inne korzystniejsze rozwiązania?Mój ukochany może dzwonić tylko na komórkę.Teraz kiedy go wkońcu przenieśi i można dłużej porozmawiać nie mam możliwości połączeń na stacjonarny eh:mad:

zastanow sie nad sferia, placi jak za domowy , a ty mozesz latac po miescie z tel jak z komorka, tam nawet nie ma umow tylko jednorazowo kupujesz tel i karte i doladowujesz, tylko trzeba miec zasieg...z tym gorzej, poczytaj na ich stronce

Witam serdecznie. Mój mężczyzna trafił dziś na sankcje. Czy podczas sankcji jest możliwość wykonywania telefonów?

jesli jest w as na sankcji nie mozna dzwonic

zastanow sie nad sferia, placi jak za domowy , a ty mozesz latac po miescie z tel jak z komorka, tam nawet nie ma umow tylko jednorazowo kupujesz tel i karte i doladowujesz, tylko trzeba miec zasieg...z tym gorzej, poczytaj na ich stronce

nad czym???

która karta najlepsza?narazie korzystałam z telegrosika..dzisiaj kupiłam telepin...żeby sprawdzić jak w tym sprawa wygląda...wiem że jest też tele24 i też mam zamiar spróbować..a jak jest z tym telerabatem???wkłada się tą karte do aparatu czy jest kod jak w pozostałych które wymieniłam...orientujecie się?

moj łobuz zawsze dzwoni z telegrosika i nie narzekal nigdy. sporo dziewczyn tez go poleca.
ane ale sfera jest dostepna narazie tylko we warszawie i rejonach. nigdzie wiecej w Polsce nie idzie tego nabyc

tak my też od czterech miesiecy korzystamy z telegrosika za 50zł i tam jest 60pare minut na telepin ponoc jest 100min..jutro bede wiedziec dokladnie ile bo juz kupilam tylko musi zadzwonic bo nie mam karty tylko paragon...a nie wiem jak jest z telerabatem i tele24

sillesia01 jak poczytasz temat od poczatku to znajdziesz taka mala kalkulacje zrobiona przez dziewczyny ktora karta sie najbardziej oplaca jak dzwonisz na stacjonarny a ktora jak dzwonisz na komorke

przeczytałam cały wątek! nie ma nic o telepin ani o tele24...kalkulacja jest miedzy tp a tg..więc może sama przeczytaj posty a potem zwracaj mi uwagę

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót