Telefony, karty telefoniczne

• Autor wątku Autor wątku dżudi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
tak sa podsłuchiwane, ale nie wiem czy chce im sie tam wszystkiego słuchac - zawsze sie nad tym zastanawiam

To pytanie do dziewczyn, które coś wiedzą o AŚ w Mysłowicach...

Obsługuje tam budka karty telegrosika?:what:

djkahoney-wiekszosc aparatow obsługuje telegrosika. a rozmowy sa podsluchiwane wyrywkowo.

Wiem właśnie, ze większość... Dlatego wolę się upewnić niż kupić co sie nie przyda. :)

djkahoney
rozmowy są podsłuchiwane ale wątpie żeby im się chciało słuchać tego wszystkiego :D

wszystkiego zapewne nie, ale wyrywkowo słuchaja, my z łobuzem juz sie przekonalismy o tym :D

hihi ja tez nawet dostałam pozdrowienia od wychowka i od tej pory jak mamy sobie coś do powiedzenia cierpliwie czekamy na widzenie mimo że szlag czasem trafia ...bo juz by się chciało wiedzieć :/ ale podsłuchują niestety ...

ola8480 Ola to jak to jest z tym telegrosikiem?
Bo mi chodzi zeby jak najtaniej i jak najwiecej minut. ;]
Myślałam, że taniej na stacjonarny to wyciągłam z szafki stary telefon i podłączyłam :P Od pokoju rodziców do mojego pokoju na podłodze kabel o który się wszyscy potykają :D (oprócz mnie)

tak na stacjonarny jest ogólnie taniej, ale jeżeli tak jak ja mam tylko komórkę to się opłaca bardziej telegrosza ..............

To np telegrosz wychodzi taniej bo za tą cene co zwykłą karte to wiecej minut jest, prawda?
A telegrosz taniej na komórke tak? To muszę obgadać to z Łobuzem, bo mi obojętnie na co dzwoni tylko zeby najtaniej wyszło... :)

Mam pytanie a czy na sankcji 3 m-c tez można dzwonić?? Moj brat siedzi od 2 tygodnii i nie wiem nic w tym temacie !!!

Areszt jest najsurowszym środkiem zapobiegawczym i nie ma mowy o dzwonieniu

Kurcze to szkoda :( ale dzięki za szybką odpowiedź to jak narazie zostały mi tylko listy !!!

moj łobuz ma u siebie w zk tel z kontem comio wiecie moze czy przez taki telefon da sie przez telegrosika dzwonic? bo minuta na kom. to ponad 1,30zł :mad:

przepraszam ze post pod postem ale nie moge juz edytowac :/
dowiedziałam sie ze niestety w zk łowicz nie mozna pomoc obnizyc sobie kosztów przy połączeniach telegrosikiem
a wszystko przez to zdzierskie konto comio :mad:

witam ... mój K jest w szpitalu więziennym w aś w szczecinie, dzwoni do mnie często... ostatnio coś przerywało nam rozmowe, ani ja ani on sie nie rozłanczał ... o co chodzi ?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót