Telefony, karty telefoniczne

• Autor wątku Autor wątku dżudi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Jestem nowa i mam takie pytanie, czy na widzenie w zk mogę przynieść mojemu K karty telefoniczne?

Przeważnie można wnosić karty, choć nigdy nie wiadomo na jaką jednostkę się trafi, bo wszędzie inaczej, ale jak Ci nie pozwolą ich wnieść to zawsze możesz wysłać je też w liście lub po prostu kupić na widzeniu w kantynie.

Raczej tak, ale najlepiej zapytać przy okienku, a jeśli nie można ich przekazać z ręki do ręki, to możesz podać przez paczkownię. Ja tak podawałam zdjęcia, których nie mogłam zabrać do sali widzeń, tylko w podpisanej kopercie przekazałam przez paczkownię. Ale z kartami raczej nie powinno być problemu.
Żeby się upewnić, to możesz poczytać wątek o zk, w którym znajduje się Twój Łobuz.

w zk wojkowice jest tak że każą kupywać w kantynie jeżeli masz już karty przy sobie to niestety tylko listownie mi się osobiście udało wnieść na widzenie ale z problemami tak więc lepiej się dowiedzieć wcześniej np telefonując i zapytać się w danej jednostce jak jest u nik z takimi sprawami

zerosix napisał:
w zk wojkowice jest tak że każą kupywać w kantynie jeżeli masz już karty przy sobie to niestety tylko listownie mi się osobiście udało wnieść na widzenie ale z problemami tak więc lepiej się dowiedzieć wcześniej np telefonując i zapytać się w danej jednostce jak jest u nik z takimi sprawami

Proponuję dodawać, że chodzi o P1 , bo na P2 nie ma problemu z podaniem kart telefonicznych :!::!::!:
A po co straszyć ludzi, że w zk Wojkowice ogółem

Witajcie a ja chciałam się dopytać bo mój mówi że lepiej telegrosika nie kupować bo tam są jakieś kody czy coś?? a mam 5 minut na wykonanie telefonu jak to wygląda kto mi powie?? raz mu kupiłam normalną kartę a teraz się zastanawiam nad telegrosikiem.

aleksandra149 telegrosik się opłaca jeśli Twój będzie dzwonić w większości na tel. stacjonarny.Wydaje mi się, że bardziej się opłaca telepin.Normalna karta tepsy nie za bardzo...

w sumie mogę mu wysłać ten telegrosik albo telepin jeszcze poczytam o tym, trochę będzie marudził ale to nic :) może nie będzie tak zżerać tej karty bo niestety dzwoni do mnie tylko na komórkę

Przeważnie na poczcie można dostać promocyjne karty TP 60 impulsów+20impulsów gratis.

Teraz stworzony został nowy operator DialTech. Będą montować budki na terenach ZK i AŚ - tylko i wyłącznie. Nie wiem czy w każdym. W ZK Krzywaniec już są, i myślę że opłacalne karta z 30zł jest to 180 impulsów. Można kupić przez internet lub w kantynie. Dla mnie jest to wygodne, gdyż bezpośrednio ze srony internetowej adresuję przesyłkę do ZK i nie martwię się że zaginie.

Jak często można dzwonic z Aresztu Śledczego na Montelupich,jesli jest sie juz skazanym.

Proszę zadać to pytanie w wątku dotyczącym tego aresztu.

Nie mam pewnosci czy jest skazana czy tymczasowo aresztowana.Jesli jest tymczasowo aresztowana to czy moze równiez zadzwonic.I czy moze zadzwonic na koszt zakładu karnego lub osoby do której dzwoni.

na koszt ZK hehehe no cóż było by zbyt pięknie owszem na twój koszt jeżeli masz telefon w TP ona dzwoni wodajże pod 92222 i zamawia rozmowę na twój koszt, koszt jednej minuty to 1.30zł:D . Jeżeli jest TA no to wydaje mi się że może dzwonić chyba że prowadzone jest śledztwo to wtedy nie

zerosix napisał:
Jeżeli jest TA no to wydaje mi się że może dzwonić chyba że prowadzone jest śledztwo to wtedy nie

Tymczasowo aresztowany nie może korzystać z automatu samoinkasującego i z innego telefonu również.

Jeśli Ci się tylko wydaje i za daleko masz do kodeksu by sprawdzić to nie pisz. Ktos to później przeczyta i się bedzie nakręcał niepotrzebnie.

tak mi się właśnie wydawało a więc prawie pomogłam generalnie tylko skazani mają telefony do dyspozycji

RE: AŚ Poznań

Akte jest jakaś lista lub coś podobnego w których to zakładach zostały zmienione te budki...........a taniej to dobrze.....

RE: AŚ Poznań

Ja wiem czy tak taniej????ponoc duzo skarg jest impulsy tak uciekaja ze koniec i oszkane sa konczysz rozmowe i widzisz ze zostalo np 5 impulsow idzie dzwonic znowu i okazuje sie sie ze karta jest juz pusta.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót