Telefony, karty telefoniczne

• Autor wątku Autor wątku dżudi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
No martika76 ale z tego co słyszałam to podobno czasem ten telegrosik szwankuje. Czytałam ten temat i podobno dużo dziewczyn miało problem że chłopak nie mógł się dodzwonić bo niby zajęte było . Ty miałaś może jakieś problemy czy wszystko oki jest??

nie Frozen problemow z TELEGROSIKIEM u nas nie bylo:)bez zarzutu jest.
a jako ze Forg mnie ochrzanil,:D nie wprowadzam wiecej w blad-musisz sie dowiedziec czy u Twojego Łobuza w ZK sa automaty dialtecha.u Mojego sa:)dlatego tak mi sie napisalo

Polecam telepin. (zwykly, nie telepin-mobi, ten jest do komorek). Za 25 zl masz na stacjonarne 130 min a na komrki 56 min.
A w telegrosiku za 20 zl masz na komorke 25 min. Na stacjonarny chyba 52 min.

Demon, ten telepin-mobi to TYLKO na komórki? Bo taka karta mi potrzebna :)

Sylwiaaa, ja tego telepin mobi nie testowalem. Jak siedzialem w Ilawie to kiedys kupili mi wlasnie mobi i tam sie okazalo ze minuta jest po 1,50 z automatu :) i zadzwonilem do boa a oni mi wytlumaczyli ze mobi to do komorki, ze dostaje sie z tym karte sim i przez nr dostepowy mozna dzwonic taniej. Wiecej nie wiem, wejdz sobie na strone telepin, tam jest wszystko.

A do dzwonienia z ZK polecalem po prostu zwykly telepin, taka czarno rozowa karta ze zdrapka lub w formie paragonu jak doladowanie, dziala tak jak telegrosik tylko jest inny nr dostepowy i jest taniej na komorki.

Cennik masz na stronie, sprawdz bo sie cos ostatnio zmienilo, jak ja siedzialem to jeszcze w lutym bylo 0,17gr/min stacjonarne, 0,44gr/min komorki ale chyba cos podniesli od marca.

No mój też jest na Iławie i nie wiem jaką mam mu kupić tą kartę żeby było jak najtaniej :) Tylko czy jak go przewiozą to czy ta karta o której mówisz to będzie działać? Tzn czy na każdym automacie ona chodzi? :)

Karty dzialaja na ogol wszedzie - chyba ze TP sa zablokuje w automacie bezplatne numery, tak np kiedys zrobili w Grudziadzu, zablokowali 19222 zeby na koszt abonenta nie dzwonic.

forg napisał:
Dialtech tylko w jednostkach, w których są automaty tej firmy!! Proszę nie dezinformować.

są wszędzie nie w danych jednostkach jak to napisałeś Dialtech ma również podpisaną umowę z TP o odstąpienie swoich automatów na poczet firmy dialtech tak więc każda jednostka ma automat przystosowany do kart dialtech

czy mozna wyslac karte do telefonu do aresztowanego na sankcji??

tymczasowo aresztowany nie moze dzwonic wiec nie ma sensu wysyłac karty

wie ktoś czy do Zk w Siedlcach można listownie przesyłać karty telefoniczne ??? :)

Bylem w 15 ZK :) I nie spotkalem sie z tym zeby nie mozna bylo przesylac kart telefonicznych. No chyba ze do AŚ. Oczywiscie rozne ZK maja rozne procedury. W jednych karta dochodzi w liscie zwyklym, w innych trzeba poleconym a jeszcze inne wymagaja listu wartosciowego.
Ale po co chcesz wysylac karte, nie lepiej sam telekod w liscie?

Najlepiej zadzwonić do ZK i zapytać czy można w liście przesłać kartę telefoniczną w liście,ja tak zrobiłam i wiem ,że np. do Krzywańca można.

... do ZK Białołęka nie można wysyłać kart telefonicznych, dlatego kupiłam kartę telegrosik za 50zł. i jak mąż dzwonił podałam mu numer karty... ;)

Proszę przestać reklamować na forum usługi firm telekomunikacyjnych

Yossarian napisał:
Proszę przestać reklamować na forum usługi firm telekomunikacyjnych

to nie jest reklamowanie to jest pomoc dla tych co nie wiedzą a potrzebują proste jak p........e

Zerosix, proszę o większą kulturę wypowiedzi - M

Ostatnią edycję dokonał moderator:
słyszał ktoś o telefonie interetowym? ze oni z budki mogą do mnie dzownić i się nie płaci. tylko nie wiem dokładnie na jakiej zasadzie to jest i jak to zrobic. moze ktos sie w tym orientuje?

Mam pytanie czy może ktoś wie czy taniej jest dzwonic na kompa ? chodzi mi o kto ,ze mozna wyrobic sobie na gg numer itd.Ja mam playa i rozmowy sa bardzo drogie ,a jak by to było na kompa ?

Juz wiem jak mozna na gg dzwonic -najpierw numer 224277777 a potem numer gg i #.zawsze to napeno taniej jak ktos ma dostep do kompa.:)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót