A
ann0112
ja nie jestem też zwolenniczką telegrosika. Telepin najlepszy ! :lol:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
BONDS007 napisał:telefon załatwic to kazdy moze jak nie bedzie frajerem wiec mozna dzwonic codziennie ;]
Napisałam Ci już coś w innym wątku, ale napiszę jeszcze tu: zadaj konkretne pytanie typu:fryzjerka napisał:Dzieki endorfinalna.
Czytam te wasze wszystkie wypowiedzi jak dziewczyny pisza,ze z mezem moze rozmawiac codziennie kilkukrotnie,inna raz na dzien.A czemu nie napisza ,ze ich faceci siedza na polotwartym gdzie tel jest czynny przez kilka godzin dziennie,albo ze maja pierwszy wyrok dopiero i takim jest prosciej. Zycie nie w kazdym przypadku jest takie piekne,dlaczego inne dziewczyny moga rozmawiac ze sowim facetem raz na 5 dni? bo nie opisujecie dokladnie za co i w jakich warukach siedza wasi faceci tylko" a bo moj dzowni do mnie co chwile" Mojego najprawdopodbniej zamkna w celi zamknietej,uciekal przed wiezeniem i siedzial wczesniej a taka osoba mzoe dzownic 2 razy w tygodniu. I to jest prawda,robicie nadzieje biednym dziewczyna ktore nie znaja sie na tych sprawach tka jak ja.Zludne zludzenia ktore rozpryzkuja sie w sekunde jak trzezwa osoba ktora siedziala i wie na czym to poelga powie Ci jak jest w szarej rzeczywistosci.
Anulka też wprowadziła Cię w błąd, bo telefony nie zależą od podgrupy, ale tak jak piszę - od regulaminu danego ZK - są np. ZK typu zamkniętego, w których można dzwonić codziennie.anulkaq napisał:fryzjerka to ile raczy dzwoni zależy od grupy.