Telefony, karty telefoniczne

• Autor wątku Autor wątku dżudi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Telepin za tą samą cenę co telegrosz ma więcej minut do wygadania.

Na komórkę tak, ale na domowy albo na budę to telegrosz jest lepszy.

dziewczyny za chwilę zgłupieję,litości, którą kartę lepiej się opłaca dać Niuniusiowi jak będzie do mnie dwonił na komórkę ,a którą jak będzie dzwonił na domowy :o

a co najbardziej się opłaca z międzymaiastowej, z budki na budke? wie może ktoś? która karta lepiej>

z budki na budke to tak samo jakbyś dzwoniła z budki na stacjonarny :) Więc zobacz sobie w cennikach. Pewnie telegrosik będzie najkorzystniejszy.

To fakt, zresztą z każdą zakupioną kartą jest ulotka przedstawiająca koszty połączeń.

Bonds wyobraż sobie że nie w każdym ZK czy AŚ można dzwonić codziennie, coś Ci się chyba pomyliło.
Akte jeżeli napisał o tym o czym Ty mówisz to ja nie chciałabym się znaleść w skórze tego ktosia u którego by znalezli taką zabawkę:)

Ostatnia edycja:
Bonds, to uważasz, że tylko frajerzy starają się żyć tam wg. regulaminu? Czy to coś złego jak ktoś czeka na swoją kolej do telefonu która mu przysługuje? :x Chyba coś Ci się pomyliło.

mojego chlopaka jeszcze nie osadzili w zadnym wiezieniu w Polsce narazie czkean a deportacje z Belgi ale oreintuje sie ktos z Was ile kosztuje minuta z Polskiego wiezienia na komorke w Anglii? albo czy sa jakies inne mozliwosci aby mogl do mnie dzwonic z wiezienia na wyspy a rozmawiac jakbynm byla w Polsce? nie wiem moze jakies specjalne nr tel albo cos..

Dzieki endorfinalna.
Czytam te wasze wszystkie wypowiedzi jak dziewczyny pisza,ze z mezem moze rozmawiac codziennie kilkukrotnie,inna raz na dzien.A czemu nie napisza ,ze ich faceci siedza na polotwartym gdzie tel jest czynny przez kilka godzin dziennie,albo ze maja pierwszy wyrok dopiero i takim jest prosciej. Zycie nie w kazdym przypadku jest takie piekne,dlaczego inne dziewczyny moga rozmawiac ze sowim facetem raz na 5 dni? bo nie opisujecie dokladnie za co i w jakich warukach siedza wasi faceci tylko" a bo moj dzowni do mnie co chwile" Mojego najprawdopodbniej zamkna w celi zamknietej,uciekal przed wiezeniem i siedzial wczesniej a taka osoba mzoe dzownic 2 razy w tygodniu. I to jest prawda,robicie nadzieje biednym dziewczyna ktore nie znaja sie na tych sprawach tka jak ja.Zludne zludzenia ktore rozpryzkuja sie w sekunde jak trzezwa osoba ktora siedziala i wie na czym to poelga powie Ci jak jest w szarej rzeczywistosci.

ale to niczyja wina ,ze Twój facet trafi na P1 wiec nie ma co miec pretensji do innych ,ze pisza ,ze faceci dzwonia po 5 razy dziennie....90% dziewczyn ktore tu pisza maja facetów na P2 a wiec własnie moga dzwonic ile chca....

fryzjerka to ile raczy dzwoni zależy od grupy. Ja sama przechodziłam przez to jak moj dzwonil 2razy w tygodniu i to jeszcze nawet nie mieliśmy jak pogadac bo ciegle kazali mu już kończyć. Dzwonił tyle jak był już po wyroku ale jeszcze nie miał grupy.

fryzjerka napisał:
Dzieki endorfinalna.
Czytam te wasze wszystkie wypowiedzi jak dziewczyny pisza,ze z mezem moze rozmawiac codziennie kilkukrotnie,inna raz na dzien.A czemu nie napisza ,ze ich faceci siedza na polotwartym gdzie tel jest czynny przez kilka godzin dziennie,albo ze maja pierwszy wyrok dopiero i takim jest prosciej. Zycie nie w kazdym przypadku jest takie piekne,dlaczego inne dziewczyny moga rozmawiac ze sowim facetem raz na 5 dni? bo nie opisujecie dokladnie za co i w jakich warukach siedza wasi faceci tylko" a bo moj dzowni do mnie co chwile" Mojego najprawdopodbniej zamkna w celi zamknietej,uciekal przed wiezeniem i siedzial wczesniej a taka osoba mzoe dzownic 2 razy w tygodniu. I to jest prawda,robicie nadzieje biednym dziewczyna ktore nie znaja sie na tych sprawach tka jak ja.Zludne zludzenia ktore rozpryzkuja sie w sekunde jak trzezwa osoba ktora siedziala i wie na czym to poelga powie Ci jak jest w szarej rzeczywistosci.
Napisałam Ci już coś w innym wątku, ale napiszę jeszcze tu: zadaj konkretne pytanie typu:
Jak często można dzwonić w ...? - i tu dane konkretnego ZK, bo każdy
ZK ma swój własny regulamin i np. częstotliwość telefonów zależy właśnie od tego regulaminu, a nie, że masz jakieś pretensje nie wiadomo do kogo.
A tak przy okazji:
anulkaq napisał:
fryzjerka to ile raczy dzwoni zależy od grupy.
Anulka też wprowadziła Cię w błąd, bo telefony nie zależą od podgrupy, ale tak jak piszę - od regulaminu danego ZK - są np. ZK typu zamkniętego, w których można dzwonić codziennie.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót