Telefony, karty telefoniczne

• Autor wątku Autor wątku dżudi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
wybiera sie numer bezpłatny dostepowy np. 0-800.... a potem numer pod ktory chce dzwonic, na karcie napewno wszystko jest wyjasnione albo na stronie w internecie...

po połaczeniu z numerem dostepowym podaje sie pin i wykreca numer - mało dokładnie to opisałam moze ale jak cos to ktos mu pomoze, wszyscy tam wiedza jak sie dzwoni z karty ;)

nie wiem jaka masz karte ale mozna tyle,ze na kome duzo drozej jest....sprawdz cennik na stronie...

ananasek01 napisał:
z tej kart można tylko na stacjonarne czy na koma tez?

Nie ma kart podzielonych na rozmowy ze względu na telefon czyli kom czy stacjonarny tak samo jak nie dzielą rozmowa tylko miastowa, czy zagraniczna. Więc śmiało z jednej karty może dzwonić wszędzie :)

orientuje sie ktoś jakie nominały kart są w AŚ w Środzie Wlkp? wiem, że są w kantynie jakieś nowe, ale jak dzwoniłam do nich nie uzyskałam informacji jakie są nominały :(

andziula393 Tak tylko nawiasem... Mam nadzieje, że pytasz się ze względu na osobę skazaną, a nie TA, bo TA nie może dzwonić. :)

no on już jest skazany. i nie wiem jaką karte mu kupić zeby mu starczyła na miesiąc. bo nie wiem nawet czy jakieś limity mają.

ja mojemu mężowi kupowałam kartę (xxx) za 10 lub 20 zł. ale na miesiąc nie starczała ponieważ dzwonił na komórkę.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
jak dzwoniłam do AŚ w Środzie to powiedzieli mi że w kantynie są jakieś nowe karty i są bardziej opłacalne. więc nie wiem ;/

andziula393 napisał:
no on już jest skazany. i nie wiem jaką karte mu kupić zeby mu starczyła na miesiąc. bo nie wiem nawet czy jakieś limity mają.

nie ma limitów ;) możesz kupować dowoli.

Są też karty które wychodzą po 9gr za minute na stacjonarny i przez internet można doładować i sprawdzać stan karty.

nie wiesz może jakie to karty ? mój póki co jest w Środzie wlkp i ponoć tam weszły jakieś nowe, a potem jak na młyńską do Poznania się dostanie (będzie pisać o przeniesienie) to są jakieś Dialtecha.

... mój też ostatnio wspominał o tej karcie.... taniej wychodzi na komórki... ;)

kurcze nie wiem co się stało,ale nie widzę ani mojego postu ani waszych odpowiedzi:(

Forum to nie słup reklamowy - zgodnie z pierwszym wpisem (moderator)

Grafryb a to 31 gr to doliczane jest jednorazowo czy do każdej minut?
Na reklamie widziałam 9 gr za minutę... więc sama już nie wiem o co tu chodzi?!
Według tego co napisałaś wychodzi na to że pierwsza minuta połączenia kosztuje 40 gr a kolejne już po 9gr,tak?Jeśli mogłabym Cię prosić o wyjaśnienie tego,a według Ciebie która z kart jest bardziej opłacalna?Dziękuję za odpowiedzi.Pozdrawiam:):)

ja mojemu G zaczelam kupowac karte (xxx), poniewaz bardziej sie oplaca...
dodatkowo dostaje się 5 zł, czyli jest 55 zł na koncie... nie powiem teraz, bo nie pamietam, ale kiedys liczylam i wiem, ze bardziej sie oplaca kupic jednorazowo 50tke niz np 20+20+10... wychodzi o kilkadziesiat minut więcej, noi plus to 5 zł dodatkowe ( to prawie pol godz wiecej).
poza tym, jest promocja w (xxx), ze jesli sie wysle pod jakis tam adres wykorzystane karty na laczna kwote 250 zł to dostaje sie doladowanie 25 zł w prezencie :)

guzik1010 Wiem o jaka kartę Ci chodzi, tą samą kupuje kryminaliście. A z tą promocją to całkowita prawda, nie wiem czy próbowałaś już wysłać do nich te karty na ta łączna sumę 250zł (najmniej). Ale ja robię tak już kilka miesięcy, co jakiś czas i do 48h. dzwonią do mnie podając mi numer karty, na której jest 25zł na rozmowy. Super sprawa, poza tym jest to jedna z kart najbardziej opłacalnych na stacjonarny :ok:;)

Endo a jak wy to robicie z tymi kodami?Jak kupujesz kartę (ja kupuję ten wydruk z terminala) to zapisujesz gdzieś te kody?Olśnij mnie bo jestem zielona w tej sprawie:):mad:

gola21 Jak kupuje kartę to zawsze kryminaliście dyktuje numerek z karty, a sobie zostawiam wydruki. Jak uzbiera się kwota (najmniej) 250zł wszystkiego. Wysyłam karty z imieniem, nazwiskiem i numerem telefonu domowego. I w ciągu 48h. dostaje telefon, przez który podają mi numer karty na 25zł. ;)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót