Telefony, karty telefoniczne

• Autor wątku Autor wątku dżudi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
jest na P1P jako skazany. mojej kolezanki chlopak karty dostaje a sa w tym samym zakladzie. Ja moglam mu dac karte na widzeniu a czemu w liscie nie bylo to nie wiem wyslac wyslalam

to teraz wyslij poleconym ,list bedzie otwierany przy nim i będzie wszystko jasne...

w niektórych zk zawsze jest otwierany w obecnosci osadzonego..

Umiesz czytać? N I E M U S I.
A w niektórych zk nie pozwalają przesyłać kart. Co nie oznacza, że jest to obowiązujące prawo.

UMIEM :) nia napisałam ,że MUSI tylko ,że są miejsca gdzie tak jest i chyba to nic dziwnego.
wtedy chociaż wiadomo czy karta została zabrana bo jest to zabronione czy może "zniknęła " w inny sposób...??

u mojego narzeczonego sa otwierane listy w obecności Jego,a raczej On sam otwiera przeslylke, tylko pokazuje, ze jest sam list ... i tak samo jest jak wysyla list,pokazuje, ze jest sam list i zakleja koperte.

Hej,

dowiedzialam sie właśnie od mojego łobuza że podobno jest jakaś promocja za darmo. Dzwoni się na jakiś numer i tam automat podaje PINy. To jest promocja karty dostepnej tylko w tych czerwonych kisokach relay i inmedia. Podobno wszyscy w jego zk z tego teraz kozystaja. Czy wiecie cos na ten temat???

anthony - nie ma zadnej cenzury bo to na p2 jest...
i jest dokładnie tak jak napisała guzik,nie wiem co w tym dziwnego....?

klara1982 napisał:
to teraz wyslij poleconym ,list bedzie otwierany przy nim i będzie wszystko jasne...

klara1982 napisał:
anthony - nie ma zadnej cenzury bo to na p2 jest...
i jest dokładnie tak jak napisała guzik,nie wiem co w tym dziwnego....?

Koniec dyskusji w kwestii otwierania lub nieotwierania listów poleconych.
Napisałaś, że będzie otwierany. Napisałaś ogólnie. Bez uszczegółowienia. I takie uogólnienie nie jest prawdziwe. Bo są sytuacje, kiedy nie będzie otwierany przy osadzonym. Koniec, kropka.

gola21 To zależy, bo tak jak pisałam, czasami rozmawiamy bardzo często (codziennie) i bardzo długo, a czasami rozmawiamy (codziennie), ale krócej. No i jest jeszcze tak, że rozmawiamy (co drugi dzień), ale też długo. To tak odnośnie tego jak idzie tyle forsy w ciągu miesiąca. No różnie to bywa, na pewno Barył jest większym gadułą ode mnie. ;)

małgośka napisał:
A ja zrobiłam sobie darmowe z budka męza i dzwonie kiedy chce i gadamy bez ograniczeń
:P

ja jak dwonie do mojego to slyszze abonent czasowo niedostepny linia zablokowana.... to jak to jest????

Po pierwsze nie każda budka jest budką na którą można oddzwaniać a po drugie możesz na nia zadzwonić tylko wtedy jak on da Ci znać ,że przy niej jest i odbierze Twoje połączenie, to nie jest tak,że sobie dzwonisz kiedy chcesz a on odbiera...

może tak być i na P2 tylko to zależy od tego jaka budka jest w danym zakładzie, nie miałam na myśli dzwonienia do nich tylko oddzwaniania- może źle sie wyraziłam ale myśle ,że wiadomo o co chodzi....ktos dzwoni do Ciebie a Ty oddzwaniasz na budke....
ja się z tym spotkałam na P2.

klara1982 napisał:
Po pierwsze nie każda budka jest budką na którą można oddzwaniać a po drugie możesz na nia zadzwonić tylko wtedy jak on da Ci znać ,że przy niej jest i odbierze Twoje połączenie, to nie jest tak,że sobie dzwonisz kiedy chcesz a on odbiera...
A on jest magikiem i potrafi sprawić, że połączenie do zk zostanie zrealizwane :P Telepatycznie wtedy daje znać, że można dzwonić :P

minimini - czego Ty nie rozumiesz...??? chłopak dzwoni do mnie mowi zebym zadzwoniła, odkłada słuchawkę ja wykrecam numer on odbiera...czegos nadal nie rozumiesz czy to zbyt skomplikowane ????

klara1982 proponuję jeszcze podać w jakim ZK i ewentualnie na którym oddziale tak można... :brawo:

klara1982 napisał:
minimini - czego Ty nie rozumiesz...???
A gdzie napisałam, że nie rozumiem? Wszystko rozumiem, cuda się zdarzają, a juz najczęściej w zk :D

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót