Telefony, karty telefoniczne

• Autor wątku Autor wątku dżudi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
ale raczej nie tymczasowo. teraz czeka chyba na sprawe. tam naprawde trudno o jaka kolwiek informacje. wszyscy maja wszystko gdzies.

skoro nie ma żadnego wyroku, jest aresztowany i czeka na sprawe to jasne że jest tymczasowo :) to się rozumie samo przez sie - w takim wypadku nie może dzwonić

moj chlopak jest w wiezieniu juz 2 dni . po ilu dniach moze zadzwonic ? i czy to zalezy czy jest aresztowany tymczasowo czy nie ??

tymczasowo aresztowany dzwonic nie może. natomiast jeśli Twój chłopak jest w zakładzie karnym, to częstotliwośc telefonów w dużej mierze zależy od tego jaką ma grupę i od wewnętrzenego regulaminu danej jednostki

Witam.
Żona trafiła na 2 miesiące na Olszynkę-karny.
Jak tam jest z dzwonieniem,bo już dwa dni się nie odzywa...
A kartę zabrała ze sobą...

Dzięki.
Też już słyszałem,że w piątki i w soboty można dzwonić...
Tylko,że w piątek ją odstawiłem-w sobotę mogła drynnąć-karte na wejsciu miała.....może zabrały(...)?

No nie wiem :what:
Mojego dostarczyli w czwartek, a w piątek juz dzwonił z pożyczonej karty.
A ja akurat stałam pod ZK :)

Witam, jestem tu mozna powiedziec nowa. Ale bardzo ciesze sie ze jest takie forum.
Moj kochany jest juz 5 dni w ZK i dzwonil tylko raz, powiedzial ze narazie moze dzownic tylko 2 razy w tygodniu, bo nie mial jeszcze jakiegos posiedzenia na ktorym dadza mu grupe.

witam to ja chyba jestem szczesciara moj dzwoni codzennie a w sobote i niedziele nawet dwa trzy razy dziennie :D i gadamy nieraz nawet 10 min a w N-Saczu mogł dzwonic 6 razy w tygodniu ale tylko max 3 min i jeden raz dziennie.Ale ja nieraz dzwoniłam do wych (w dniu w ktorym nie mogli dzwonic :D )i prosiłam zeby pozwolił mezowi zadzwonic bo np dziecko nagle sie rozchorowało powaznie i t d i zawsze mu pozwalali :D

wszystko zalezy od wychowawcow i prokuratora... moj chlopak moze dzwonic codziennie ile razy chce i po ile czasu chce chyba ze jest kolejka do telefonu... mozna tez powiedziec ze zalezy od zachowania aresztowanego: im spokojniejszy tym wiecej ma "przywilejow"

Nie mylcie aresztowanego ze skazanym :!: aresztowany dzwonić nie może nigdzie chyba, że w kaloryfer... Skazany - zleżnie od grupy i danego zakł karnego, na zamku raz albo 2 w tyg, na p2 i p3 bez ograniczeń.

Niestety nawet jak juz idzie odsiedziec i jak sie czeka na przyznanie grupy tez jest ograniczona ilosc rozmow tygodniowo, wiecie moze po jakim czasie moga przyznac grupe?

[cytat="marta222"] na p2 i p3 bez ograniczeń.[/cytat]

Wszystko zależy od ZK. Moj na półotwartym ma tel tylko 2 razy w tygodniu.

Wiewióra - to zalezy w jakie dni sa komisje. Powinni na pierwszej komisji.

To niestety musze sie uzbroic w cierpliwosc i czekac, a chcialabym juz moc go choc slyszec czesciej.

Mam jeszcze jedno pytanie dosc dziwne moze, czy moge zadzownic np do wychowacy i poprosic o przyspieszeie rozpatrzenia wniosku na ktorym nam zalezy?? Czy to tak nie mozna??

wiesz zadzwonic zawsze mozna mi sie tak wydaje i dopytac sie co i jak

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót