Witam wszystkich. Dołączam do grona opiekunów osób zrobionych w butelkę. Moja Mama, lat 90 w pełni sprawna umysłowo, dostała od firmy Orange, z którą ma zawartą umowę na tel stacjonarny, zawiadomienie że rozwiązała z nimi umowę. Mama udała się do Orange i ze zdumieniem zobaczyła że podpisała oświadczenie o rozwiązaniu umowy abonamenckiej. natychmiast podpisała oświadczenie o rezygnacji z zamówienia SOR czyli upoważniła firme Orange do wystąpienie w jej imieniu o wycofanie się z tej umowy . i udała sie do firmy Twoja Telekomunikacja Sp z o o gdzie dowiedziała się że podpisała również umowę! za radą pracownika TT napisała prośbę o przysłanie jej "kopii umowy podpisanej z Państwa firmą" i podał swój adres. Potem zawiadomiła mnie, swoją córkę. Od zawarcia rzekomej umowy minął już miesiąc. Wycofac sie z niej nie mozna. mama upiera się że niczego nie podpisywała a podpis jakby jej...przeczytałam wasze posty i wiem że łatwo nie będzie. sprawdziłam w KRS - Twoja Telekomunikacja to również Tele Polska Holding SA, tak więc tkwimy w tym po uszy, moja Mama i ja. ostatni post dotyczy pozwu zbiorowego przeciw Telekomunikacji dla domu czy został zlożony? i czy dotyczy tylko TDD czy również innej firmy "rodzinnej" Twojej Tel? Jak mogę się dowiedzieć co jeszcze mama podpisała? Czy cesja jej telefonu na mnie będzie korzystna? jakie macie zdanie na ten temat?