Temat wolny - petycja !!!!

• Autor wątku Autor wątku GAMBIWAW
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
[cytat="beata2104":2hdxv4hy]Co możemy jeszcze zrobić ???????
:?:
Pewnie pozostaje nam mieć nadzieje!!![/cytat:2hdxv4hy]

Czekac na wyrozumiałość i zrozumienie.

Beatko a Ty trzymaj się wszystko bedzie dobrze. :ok:

Dzięki Gambiwaw!!!
Wszyscy musimy się trzymać,i wszyscy musimy wierzyć,że wszystko w końcu dobrze się ułoży!!!

[cytat="loli":3eua92ff]Gambi raczej realistka.... :)[/cytat:3eua92ff]
:o to ja nie chce byc realistą :P

Dobrze to Oceanio wyraziłaś.

[cytat="atmosphere":2w0ic2w9]Dobrze to Oceanio wyraziłaś.[/cytat:2w0ic2w9]

Owszem zgadzam sie z wami sam jak dolaczylem do forum to pamietam jeszcze bylo inaczej, dlatego np aby byl porzadek zrobcie kogos z TW moderatorem czy z 2 osoby aby pilnowaly porzadku, przywroccie TW do lask dajce warunki a kto je zlamie 2-3 ostrzezenia i BAN np na tydzien.

Gambiwaw ma rację!!!
Dajcie nam jeszcze jedną szansę!

Dalsze losy TW są przedmiotem debaty.
Wybór moderatorów czy też sposób dawania banów ( które są z zasady ostateczne ) należy do zespołu .
Nie jest też w mojej opinii rolą moderatora ślęczenie nad temat przez 20 godzin dziennie i obserwowanie, czy ktos się nie kłóci. Znaczna większość uzytkowników z TW jest już trochę na forum i zdaje sobie sprawę z tego, jak temat może wygladać. W przeszłosci z resztą problemów nie było, temat utworzono też z pewnym oporem (bo jednak na innych forach takich tematów nie ma i nie do końca forum zajmuje się tym, co pisze się w temacie wolnym), ale funkcjował wg mnie bardzo fajnie i był przydatny. No a o reszcie napisała Oceania.

Atmo ale my naprawde chcemy spróbować,będzie wszystko ok --obiecuje przy najmniej z mojej strony :help:

Nieszukajmy teraz winnych,,bo nikt nie był bez winny-----poprostu pokarzmy że potrafimy uszanować dobrą wole moderatorów i administratorów........

[cytat="atmosphere":3kw8msrh]Dalsze losy TW są przedmiotem debaty.
Wybór moderatorów czy też sposób dawania banów ( które są z zasady ostateczne ) należy do zespołu .
Nie jest też w mojej opinii rolą moderatora ślęczenie nad temat przez 20 godzin dziennie i obserwowanie, czy ktos się nie kłóci. Znaczna większość uzytkowników z TW jest już trochę na forum i zdaje sobie sprawę z tego, jak temat może wygladać. W przeszłosci z resztą problemów nie było, temat utworzono też z pewnym oporem (bo jednak na innych forach takich tematów nie ma i nie do końca forum zajmuje się tym, co pisze się w temacie wolnym), ale funkcjował wg mnie bardzo fajnie i był przydatny. No a o reszcie napisała Oceania.[/cytat:3kw8msrh]

Z jednym sie nie zgodze [cytat:3kw8msrh]nie do końca forum zajmuje się tym, co pisze się w temacie wolnym)[/cytat:3kw8msrh] ja jesli chodzi o wiedze uzyskalem jej sporo na tym forum, temat wolny pomogl odstresowac sie i przyzwyczaic do sytuacji i ewentualnych w przyszlosci, zreszta widac na forum ze jesli, szukam to i pytam w roznych watkach.

Co do [cytat:3kw8msrh]Nie jest też w mojej opinii rolą moderatora ślęczenie nad temat przez 20 godzin dziennie i obserwowanie, czy ktos się nie kłóci[/cytat:3kw8msrh] dlatego proponuje wyznaczyc kogos z TW 1, 2 osoby ktre czesto tam bywaja i mogly by dozorowac co sie dzieje itp, prosze zauwazyc jak wiele osob potrzebuje tego tematu, aby jakos zrozumiec, zaakceptowac sytuacje i dowiedziec sie jak sobie radzic z jutrem jak na przyszlosc patrzec.

Ja nie komentuje jak zadalem pewno pytanie Panu Magnatezx nie wiem czego lub dlaczego ale wymazal pytanie calkiem.

Poprawimy się!Będziemy się nawzajem pilnować!

Magnatex nie mógł wymazać Pana pytania, albowiem nie moderuje on forum.

No nie zaprzeczam, choć nie wiem o jaki temat chodzi.Ale nie mógł Pana pytania usunąć magnatex.

Atmo :serce: jak miło Cię widzieć :) Jak za starych,dobrych lat...ech............Pozdrawiam :roza:
Słuchajcie,poczekajmy na decyzję.Jeśli uda się nam,pilnujmy się nawzajem.To,że temat jest wolny,nie oznacza,że żenujący.Wielu osobom dawał nadzieję i otuchę...szkoda....
PROSIMY O OSTATNIą SZANSę

Ja też będę grzeczna :ooo:
Zaczęłam pracować nad moją złośliwością i z dnia na dzień widzę postępy :ooo:
Ja także byłam przy "narodzinach" tematu wolnego...i smutno bez niego strasznie :(
Panowie moderatorzy, zlitujcie się :ooo:

Witaj Oceanio. Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko ok.

to moja wina, ale hormony szaleją :ooo:
no nie poradze nic na to, stałam sie strasznie złośliwa, oczywiście poprawie sie tylko że mam jeszcze 2 tyg. ciąży i mysle że przez te 2 tyg. mogło by coś wyjść ode mnie nie miłego :P
no ale musicie mi wybaczyć, ja tam wybaczyła bym ciężarnej :lol:

DROGI NIUNIASIE otwórz temat, zaprosimy Cie na PIWKO :beer:

Oceanio a ty gdzie kurcze byłaś jak Cie nie było :?: :)

Spokojnie :? , Temat wróci dzisiaj do życia.

Petycja stała się bezprzedmiotowa. :D

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót