[cytat="atmosphere":3kw8msrh]Dalsze losy TW są przedmiotem debaty.
Wybór moderatorów czy też sposób dawania banów ( które są z zasady ostateczne ) należy do zespołu .
Nie jest też w mojej opinii rolą moderatora ślęczenie nad temat przez 20 godzin dziennie i obserwowanie, czy ktos się nie kłóci. Znaczna większość uzytkowników z TW jest już trochę na forum i zdaje sobie sprawę z tego, jak temat może wygladać. W przeszłosci z resztą problemów nie było, temat utworzono też z pewnym oporem (bo jednak na innych forach takich tematów nie ma i nie do końca forum zajmuje się tym, co pisze się w temacie wolnym), ale funkcjował wg mnie bardzo fajnie i był przydatny. No a o reszcie napisała Oceania.[/cytat:3kw8msrh]
Z jednym sie nie zgodze [cytat:3kw8msrh]nie do końca forum zajmuje się tym, co pisze się w temacie wolnym)[/cytat:3kw8msrh] ja jesli chodzi o wiedze uzyskalem jej sporo na tym forum, temat wolny pomogl odstresowac sie i przyzwyczaic do sytuacji i ewentualnych w przyszlosci, zreszta widac na forum ze jesli, szukam to i pytam w roznych watkach.
Co do [cytat:3kw8msrh]Nie jest też w mojej opinii rolą moderatora ślęczenie nad temat przez 20 godzin dziennie i obserwowanie, czy ktos się nie kłóci[/cytat:3kw8msrh] dlatego proponuje wyznaczyc kogos z TW 1, 2 osoby ktre czesto tam bywaja i mogly by dozorowac co sie dzieje itp, prosze zauwazyc jak wiele osob potrzebuje tego tematu, aby jakos zrozumiec, zaakceptowac sytuacje i dowiedziec sie jak sobie radzic z jutrem jak na przyszlosc patrzec.
Ja nie komentuje jak zadalem pewno pytanie Panu Magnatezx nie wiem czego lub dlaczego ale wymazal pytanie calkiem.