Marcvanlinden
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 79
Moj problem dotyczy Internetu z Netia obecnie mam 512 łączę z Netia chciałem zwiększyć łączę do 1 Mbit/s powiedzieli, że nie da rady nie potrafili wytłumaczyć mi, dla czego później winę zwalają do tpsa no nic ja dzwonie do tpsa a oni mówią, że nie prawda oni nic nie blokują Netia, że to tylko i wyłączne zależy od Netia nie odp. tpsa znowu dzwonie do Netia przestawiam sprawę po raz kolejny dowiedziałem się, że mogę zrezygnować z umowy w Netia i jeszcze raz podpisać z nimi umowę o Internet, ale zostanę obciążony kosztami zerwania umowy i ponownego podłączenia i teraz na Suwa Sie pytanie, co ja mam takiej sytuacji zrobić Netia nie chce zwiększyć mi szybkości neta do 1 Mbit/s i zwalają winę na tpsa tpsa znowu się wszystkiego wypiera trochę to dla mnie dziwne płace rachunki a oni nie mogą mi zwiększyć łączą na większe w tpsa nie miał bym takich problemów, ale ceny są u nich kosmiczne z Internet 1 Mbit/s dla mnie to wszystko jest jakieś dziwne skoro Netia w chodzi na rynek z Internetem a nie mogą mi dać większego łącza tylko muszę zrywać umowę z nimi żebym go otrzymał, bo nie innego sposobu