N
Nadinn85
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
witam widze ze piszecie ze dojazd do waszych ukochanych 100km czy cos kolo tego to cos strasznego a co mam powiedziec ja??? moj chlopak dostal wyrok (kilka lat temu) i teraz musi to odsiedziec , mniejsza z tym na poczatku zamkneli go w warszawie na rakowieckiej ale po komisji dostal kategorie P2 i na tej komisji powiedzieli mu ze zostanie przeniesiony do zakladu blisko jego miejsca zameldowania o to rowniez prosil wychowawce. gdyz do warszawy mielismy ponad 100km a sa w naszym rejonie 3 takie zaklady o wiele blizej. Najgorsze jest to ze niedawno wreszcie dostal to przeniesienie na ktore tak niecierpliwie czekalismy miesiac tylko ze ponad 600km od domu my jestesmy z centrum polski a oni wywiezli go na pomorze. Przeciez to totalna paranoja ja i rodzina mojego ukochanego zalamalismy sie strasznie od kilku dni nie mozemy przestac o niczym innym myslec. Napisalismy juz list do centralnego zarzadu wieziennictwa wlasnie na rakowiecka tam skad go wywiezli i juz nie wiem czego sie spodziewac.:sad:
chcialam jeszcze dodac czasami niestety robia po zlosci i maja to zupelnie gdzies o co prosi rodzina i osadzony prosilismy zeby przeniesli go gdzies do naszego wojewodztwa i co jest teraz tak dalek ze zupelnie nie damy rady tam dojezdzac a najleprze jest to ze siedzial z chlopakiem ktory pochodzi z tej miejscowosci gdzie go przeniesli i mial ta sama kategorie i tez czekal na przeniesienie zaloze sie ze tego biedaka rzuca gdzies do centrum polski i niech mi nikt nie mowi ze nie robia po zlosci bo robia
mam tylko takie pytanie ile moze potrwac przeniesienie go gdzies blizej???
chcialam jeszcze dodac czasami niestety robia po zlosci i maja to zupelnie gdzies o co prosi rodzina i osadzony prosilismy zeby przeniesli go gdzies do naszego wojewodztwa i co jest teraz tak dalek ze zupelnie nie damy rady tam dojezdzac a najleprze jest to ze siedzial z chlopakiem ktory pochodzi z tej miejscowosci gdzie go przeniesli i mial ta sama kategorie i tez czekal na przeniesienie zaloze sie ze tego biedaka rzuca gdzies do centrum polski i niech mi nikt nie mowi ze nie robia po zlosci bo robia
Ostatnią edycję dokonał moderator: