A
adi1990
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 6
Witam mam problem poniewaz w marcu zostalem zatrzymany i znaleziono przy mnie 0,3 g marihuany, poddalem sie dobrowolnie karze ustalilem kare w wysokoći 40 stawek dziennych po 10 zł kazda, posiedzenie sądu w trybie 335 odbędzie sie 18 czerwca , pare dni temu przyszło mi wezwanie do prokuratury jako podejrzany w sprawie posiadania narkotyków, poszedlem i okazalo sie ze diler zeznal ze sprzedal mi szescio krotnie marihuanew w okresie sierpien wrzesien październik, został mi przedstawiony zarzut posiadania środków odurzających... przyznałem sie i prokurator powiedział ze moge zaproponować kare w trybie 335. Teraz prośba jeśli ma któś wzór takiego podania o skazanie bez rozprawy w trybie 335 bardzo bym prośił. Jeszcze jedno Pytanie czy w takim wypadku moge jakoś ubiegać o takie coś jak kara łączna.
Chce zaznaczyć ze jescze nie jestem karany dopiero wyrok bede miał po posiedzeniu sądu 18 czerwca, nie mam manadtów ani nic poprostu czyste konto, ucze się nie mam problemów w nauce, mam 19 lat.
PROSZE O ODP, Pomoc bardzo potrzebna...
Chce zaznaczyć ze jescze nie jestem karany dopiero wyrok bede miał po posiedzeniu sądu 18 czerwca, nie mam manadtów ani nic poprostu czyste konto, ucze się nie mam problemów w nauce, mam 19 lat.
PROSZE O ODP, Pomoc bardzo potrzebna...