Ujawnienie tresci sms-ów przy rozwodzie

• Autor wątku Autor wątku money84
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
no to teraz powiem ci po chłopsku-możne trochę po "chamsku" albo jesteście razem i uprawiacie sex - albo sie rozwodzicie i sexu nie ma - jak to sie mówi w żargonie, niech se znajdzie inna pupę do pykania...bo dla mnie to bez sensu...czyżby przyzwyczajenie... albo wiesz - można mieć d. na boku ale w domu jak tamta nie da to jest zona - która kocha i da...więc trzeba sie zdecydować na coś....

chyba masz rację a co z innymi spr wyjścia razem, imprezy, zakupy, gotowanie itp????

Witam. jestem w trakcie rozwodu , czytam co piszecie , ja wniosłam sprawę o rozwód bez orzekania o winie , chciałam po ludzku rozejść się z moim mężem, który jest alkoholikiem jak rownież używał wobec mnie przemocy , jestesmy po ślubie 30 lat , mam dorosłą córkę 30 lat i syna 23 lata , sądzilam że gdy odchowam dzieci i odejdę będzie łatwiej lecz bardzo sie pomyliłam , otóż mąż stwierdził ze mnie kocha :chyba prześladować :( wniósł sprawę z orzekaniem o mojej winie. A dzieci są świadkami przeciwko mnie ,jestem załamana , jak można dać sie tak zmanipulować tego nie mogę zrozumieć . Chciałam powiedzieć że mieszkamy w osobnych pokojach od trzech lat i mój mąż też twierdzi że mnie mocno kocha i nie chce rozwodu albo z mojej winy to dopiero jest popieprzone. :mad:

http://www.cpk.wroclaw.pl/pub/prawo/jezeli_chcesz_sie_rozwiesc.pdf

Przeczytaj sobie info w powyższym linku, mnie on dał wiele wyjaśnień i odp na moje pytania (zważywszy że ja nie chcę rozwodu :-( )przykro mi że dzieci będą swiadczyć przeciwko Tobie bo chyba to jest najbardziej bolesne w tym wszystkim.
Los jest przewrotny i wiele się może jeszcze zmienić na sali sądowej, jak masz możliwość weź sobie adwokata (napewno będzie łatwiej)

kowalowa, jak dla mnie albo bedziecie razem albo nie - bo takie cykanie nie ma sensu...jak go kochasz to mu powiedz, a jak on sie upiera to powiedz niech sklada i niech spada..

kowalowa- dobry link..a nie ma takiego dla facetów?

mówiłam mu, już zlożył :-( los pokarze co dalej
kowalowa??????? link??????? kowalowy!!!!

No i rozmowa zeszła na manowce.
Jakieś PRAWNE pytania? No to proszę konkretnie opisać w nowym temacie.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót