W
warmuta
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 135
Staram się. Mam już sporo dowodów przeciwko niemu, jednak do tej pory organ wszystko robił na moją niekorzyść i działał tak, jakby był pełnomocnikiem właściciela nielegalnej hali. Teraz do sprawy wejdzie organ II stopnia, więc liczę na to, że wreszcie coś ruszy się. Mam nadzieję, że będziesz obserwować wątek, bo zawsze łatwiej walczyć z takim organem, jeśli ktoś miał już podobną sytuację.
----------------------------------
Barteks, wydaje mnie sie, ze nasi Inspektorzy NB bywaja na tych samych szkoleniach i stosuja te same techniki wobec swoich petentow. Ja mam indentyczna sytuacje. Otrzymuje pisemko, ze nie nie posiadam prawa strony i PINB robi co mu sie podoba. Samowola budowlana na sasiedniej dzialce (nie posiadajacej odrolnienia) uznana zostala za zgodna z prawem budowlanym i pinb wydal decyzje umarzajaca postepowanie. Ja nie wiem ale takimi przypadkami powinna zajac sie prokuratura. Tak nie moze byc.
----------------------------------
Barteks, wydaje mnie sie, ze nasi Inspektorzy NB bywaja na tych samych szkoleniach i stosuja te same techniki wobec swoich petentow. Ja mam indentyczna sytuacje. Otrzymuje pisemko, ze nie nie posiadam prawa strony i PINB robi co mu sie podoba. Samowola budowlana na sasiedniej dzialce (nie posiadajacej odrolnienia) uznana zostala za zgodna z prawem budowlanym i pinb wydal decyzje umarzajaca postepowanie. Ja nie wiem ale takimi przypadkami powinna zajac sie prokuratura. Tak nie moze byc.