A
arczas89
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 46
- Autor Autor
Kosssz napisał:No dobrze, a pismo przewodnie nie określa za jaki okres masz złożyć to oświadczenie? Za rok 2013 czy 2014? Jeśli za 2013 to wpisujesz 0 zł, jeśli za 2014, to wpisujesz dochody osiągnięte w roku 2014.
Jeśli masz wątpliwości, to najlepszym wyjściem będzie skontaktowanie się z nadawcą pisma.
"Przedstawić obecną sytuację majątkową". Nie pada, żaden rok w piśmie. Teoretycznie można by było złapać ich na to. Mam napisane, żeby wypełnić zgodnie z prawdą. Więc w grudniu 2014 mógłbym napisać dochód za 2013 rok i nic nie mogli by mi zrobić za to tylko zaakceptować bo to było by zgodne z prawdą.
Wiesz co było najlepsze ? Że nie miałem szansy wypełnić tego 30 grudnia bo ZAPOMNIELI DOSŁAĆ z pismem przewodnim załączników. Mimo iż napisane było, że są ZAŁĄCZONE. Urząd pracy ewidentnie LECI W KULKI. Dalej będziesz ich broniła?
Po prostu rzucają kłody pod nogi po to, żeby utrudnić mi wygranie tej całej sprawy. Ja błędów popełniać nie mogę bo non stop są za nie konsekwencje, oni mogą i mają wszystko w dupie. Nie wysyłają mi decyzji Wojewody najpierw, a teraz ten numer ze zgubionymi załącznikami.
Do dziś nie dostałem DECYZJI WOJEWODY NA MOJE ODWOŁANIE. TO JEST K**** SKANDAL.
Ostatnia edycja: