L
livaa
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam. Mam sprawe. Ponad rok temu brat robił mi zdjęcia, ktore wstawiłam na jeden z portali spolecznosciowych. Jakis czas temu ktos odesłał mi link do innego portalu na ktoryms ktos zalozył mi konto i wstawił owe zdjecia. Wszystkie dane są nieprawidłowe- takie jak miasto, wiek itp.
Pisałam do tego kogos, ze ma to usunac kilka razy i nic z tego.
Do administratorow rowniez pisałam, ale piszą, ze jedynym wyjsciem jest przeslanie fotek w oryginalnym rozmiarze... A problem jest taki, ze tych zdjec juz nie mam, mam calkowicie nowy komputer, poza tym dawno je juz straciłam. Przeszkadza mi te konto, ktore tam jest, bo wciaz sa dodawani nowi znajomi (chłopacy prawie, ze nadzy) a komentarze są... po prostu straszne, kazdy pisze co i jak by ze mną zrobił. Dodam, ze zdjecia są normalne, ten portal jest typowo dla 'pustaków' .
Ale do rzeczy, chce isc z tym na policje bo zbyt dlugo sie prosze.
Czy mogą oni ustalić coś ustalić kiedy nie mam oryginału? Mogą sprawdzić kto to robi ?
Z gory dziekuje za odpowiedz
Pisałam do tego kogos, ze ma to usunac kilka razy i nic z tego.
Do administratorow rowniez pisałam, ale piszą, ze jedynym wyjsciem jest przeslanie fotek w oryginalnym rozmiarze... A problem jest taki, ze tych zdjec juz nie mam, mam calkowicie nowy komputer, poza tym dawno je juz straciłam. Przeszkadza mi te konto, ktore tam jest, bo wciaz sa dodawani nowi znajomi (chłopacy prawie, ze nadzy) a komentarze są... po prostu straszne, kazdy pisze co i jak by ze mną zrobił. Dodam, ze zdjecia są normalne, ten portal jest typowo dla 'pustaków' .
Ale do rzeczy, chce isc z tym na policje bo zbyt dlugo sie prosze.
Czy mogą oni ustalić coś ustalić kiedy nie mam oryginału? Mogą sprawdzić kto to robi ?
Z gory dziekuje za odpowiedz