P
Plimka
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Witam serdecznie zacznę może od tego że nie przedłużyłam umowy z Vectrą na kolejne dwa lata rozwiązałam ją . z dniem 1 08 2016. dostałam od nich monit iż mam zwrocić dekoder . fakt spożniłam sie i zdałam go po terminie nie było mnie w kraju i nie miał kto tego zrobić. Za tem dostałam odnich pismo we wrzesniu ze mam zapłacić im 570 zł kary i jak nie to oddadzą mnie do windykacji itd. Dzwoniłam do nich żeby nie skłamać ze 4 lub 5 razy prosiłam o korekte faktury lub wytłumaczenie dlaczego tak wysoko mnie naliczyli. Podobno za brak zdanego dekodera. w pierwszej rozmowie tak powiedzieli a dzwoniłam 4 09 2016 gdzie dekoder był juz zdany. Oni mowili z nie mają odnotowanego wiec mam czekać. Ciągle dostawałam sms od nich z trescia do zaplaty 570 zł. wiec i ja dzwoniłąm o co im chodzi. Ja chcę oplacić jezeli jest jakieś zadłużenie ale nie wiem jakie. Oni mi dalej odpowiadali ze mam czekac na korekte. Wiec zadzwoniłam 14 09 2016 do nich po raz kolejny z pytaniem o co im chodzi bo mnie już to irytowało. Dostała info ze juz maja odnotowane ze dekoder jest zwrocony i ze zostanie wprodzona korekta ktora mi wysla. czekałam az dostałam pismo od nich z 21 09 2016 roku w kwestii iz mam do zaplaty 570 zł. Wiec sie wkurzyłam i zadzwoniłam ze im nic nie zaplace bo sa naciagaczami. A pan z infolinii odpowiedzial mi ze ich system rozliczeniowy wygenerował mi taka kwote ale jak on teraz sprawdza to mam ja pomniejszona na kwote 285,85 zl i jeszcze do niej zostanie doliczone 60 zl za nieterminowe oddanie dekoderów. hahahah śmieszne 285,85 to podobno jakas zaległa faktura i odsetki gdzie niedostalam od nich zadnego pisma wwczesniej. moze sie zagapilam ale watpie a pozatym to ja probuje z baranimi rozmawiac ale z nimi sie nie da. Ciagle mnie strasza bikiem itp. prosze o pomoc co mam zrobic by przyspieszyc ich prace i jak najszybciej splacic niby cos co mam do zaplaty by mi odsetki nie urosly. Bardzo proszę o radę bo z nimi nie dojde do porozumienia . Trace tylko czas i pieniadze, a i tak moje starania nie przynosza skutkow. Pozdrawiam Paulina