T
tomeczek3721@wp.pl
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 7
Witam ! proszę o radę : Otrzymałem od komornika dokumenty z wszczęciem egzekucji. Nie było by w tym nic dziwnego ale komornik jak było napisane z powodu że dopiero teraz ustalili mój adres pobytu przesyłają cała dotychczasowa korespondecje ( korespondecja z 12 ostatnich miesięcy) Niestety w tych dokumentach był nakaz zapłaty z e-sadu z przedawnioną płatnością około 15 lat ) Na większości tych że dokumentów był adres pod którym nigdy nie mieszkałem ,nie pracowałem i nie byłem w jakiś sposób związany a adres jest związany z fabryką która od kilku lat jest zamknieta na tzw. cztery spusty. Jak byk z tego wynika że nowy włąściciel mojej wieżytelności z premedytacją wprowadził e-sąd w błąd bym nie mógł skutecznie podważyć nakazu zapłaty. Ta firma wierzyciel to; Prokura Niestandaryzowany Sekurytyzacyjny Fundusz Inwestycyjny Zamknięty. Niestety nie zrobiłem nic kiedy komornik przysłał mi te wszystkie papiery
. Mam potwierdzenie z Urzędu Miasta że w czasie prowadzenia całego procesu i dalszych czynności byłem zameldowany w innym miescu i odszukanie mojego miejsca pobytu nie było żadnym problemem. CO TERAZ MOGĘ JESZCZE ZROBIĆ ?