V
voot
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 19
Witam, miałem ostatnio chwilkę czasu i stworzyłem warez, na razie jest mało userów, dlatego chciałbym, abyście mi odpowiedzieli co sądzicie na temat regulaminu, czy zapewni on mi (administratorowi) spokojny sen
bez obawy przed odpowiedzialnością karną jeśli nie będę dodawał artykułów? Jak macie jakiś pomysł na ulepszenie tego regulaminu to proszę o odpowiedź. Link do warezu: warez, bezpośredni link do regulaminu: Regulamin
Drugie pytanie dotyczy radia internetowego, będzie one połączone z warezem, nie znam się zbyt na tych sprawach, dlatego mam pytanie, ile około kosztuje licencja ZAiKS i jak ją zdobyć (do kogo pisać itd)? Czy jak będę ją miał, to będę mógł odtwarzać w radiu piosenki wszystkich wykonawców? Żeby legalnie grać, to wystarczy licencja założyciela radia, czy dj'e też muszą ją posiadać? Jeśli otwierałbym w przyszłości drugie podobne radio, to muszę mieć drugą licencję, czy wystarczy jedna na dwa radia?
Bardzo proszę o poważne podejście do sprawy i o mądre odpowiedzi.
Drugie pytanie dotyczy radia internetowego, będzie one połączone z warezem, nie znam się zbyt na tych sprawach, dlatego mam pytanie, ile około kosztuje licencja ZAiKS i jak ją zdobyć (do kogo pisać itd)? Czy jak będę ją miał, to będę mógł odtwarzać w radiu piosenki wszystkich wykonawców? Żeby legalnie grać, to wystarczy licencja założyciela radia, czy dj'e też muszą ją posiadać? Jeśli otwierałbym w przyszłości drugie podobne radio, to muszę mieć drugą licencję, czy wystarczy jedna na dwa radia?
Bardzo proszę o poważne podejście do sprawy i o mądre odpowiedzi.
Ostatnią edycję dokonał moderator: