Ag_Maz
Moderator w spoczynku
- Odpowiedzi
- 33 942
W związku z przekroczeniem 1000 postów w wątku: http://forumprawne.org/wieziennictwo/1097-warunkowe-przedterminowe-zwolnienie.html, otwieram drugą część.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
zaba4 napisał:Frog, policja zatrzymała go w święta wielkanocne,przed nimi był na zwolnieniu, a po nich miał skierowanie na zabieg chirurgiczny,
gabrysia1979 napisał:Czy mój mąż może wyjść przed terminem pomimo tego, że gdy wyszedł na przepustkę , groził mi śmiercią co zgłosiłam do prokuratury i jest prowadzone postępowanie?
gabrysia1979 napisał:Obawiam się że gdy wyjdzie może faktycznie zrobić mi krzywdę, zwłaszcza że pomnikam policji go zamknąć.
gabrysia1979 napisał:Wiem że w zk pracuje, co może być argumentem na jego korzyść.
magnum77 napisał:prognozuje kryminogennie,deklaruje przynależność do podkultury więziennej(w sumie co to ma do rzeczy,że deklaruje),wielokrotnie karany.
magnum77 napisał:Czyli-morał z tego taki,grypsujesz,nie wychodzisz?
Niekoniecznie.Czyli-morał z tego taki,grypsujesz,nie wychodzisz?