Ptasior
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 2 028
Zwracam się z prośbą o udzielenie mi warunkowego przedterminowego zwolnienia. I uzasadnienie dlaczego. Trudne?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tak.Czyli to wygląda podobnie jak np. podanie czy inne urzędowe pismo, tak? Miejscowość, data, nadawca, adresat, nagłówek, prośba, uzasadnienie, itd. ?
Na wniosku jest napisane i podpis Dyrektora (tak było u mnie kiedyś dawno temu). Potem już nie widziałem wniosków bo Dyrekcja mi wystepowała. A na marginesie na Pana to trzeba mieć wygląd, kasę i trochę szkołyJeśli ZK ma mu poprzeć ten wniosek, to to jest zatwierdzone na piśmie jakoś
fiftylove napisał:Bez przesady, kultura musi być!A właśnie, jeśli skazany nie chodził do szkoły średniej, jest po gimnazjum, to wpływa to jakoś na ostateczny wyrok sądu, czy nie ma to żadnego znaczenia?
Nie.Mam pytanko, jeżeli pisze się zażalenie po wokandzie na decyzje Sądu to czy również trzeba dokonać jakiejś opłaty
Milena21 napisał:ale zk nie wystąpi o wzk.
A to możesz wyjaśnić?maż jest pierwszy raz karany tylko z art64/2