M
monkwi11@wp.pl
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 19
Ciebie forg nikt nie pytał, odpowiadasz tylko głupio mądrze i złośliwie XD
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
monkwi11@wp.pl napisał:Ciebie forg nikt nie pytał,
karolajnx33 napisał:stąd nasze dążenie do tego co prawnie nam się może należeć
Monkwi11 skąd masz takie informacje? Masz jakieś dane statystyczne, to zacytuj - bo jak nie, to nie pisz takich głupot na forum prawnym, bo zaśmiecasz temat.gwałcicieli i zabójców puszczają szybciej i sprawniej niż przeciętnego chłopaka
Łysy100 napisał:Karoljanx chłopak narobil głupot ie jest pierwszy i ostatni ale dlaczego by miał miec podarowane 2 lata kary? Dwa lata resocjalizacji mniej to b duzo.
karolajnx33 napisał:Bo jeśli przesłanki na to wskazują, że proces resocjalizacji może być skrócony, to może być . Po to jest wpz, czy p2, żeby właśnie dać szansę tym, którzy narobili głupot i chcą jednak wyjść jeszcze na ludzi .
Bardzo dziękuję za każdą wypowiedź w moim poście.
Jednak zdażaa się podarowanie 2 lat - mój narzeczony wraca do domu
Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia!
mnow8 napisał:Monkwi11 skąd masz takie informacje? Masz jakieś dane statystyczne, to zacytuj - bo jak nie, to nie pisz takich głupot na forum prawnym, bo zaśmiecasz temat.
karolajnx33 napisał:Cześć. U mnie była taka sama sytuacja. Pisałam staremu pismo o warunek i zajęło mi to 3 strony. Bo w oświadczeniu musisz napisać wszystko co chcesz. U nas się udało. U mnie był kurator który przeprowadzał wywiad czy napewno może mieszkać u mnie i wgl. Możesz napisać do mnie email: m.karolina81@gmail.com
karolajnx33 napisał:Cześć. U mnie była taka sama sytuacja. Pisałam staremu pismo o warunek i zajęło mi to 3 strony. Bo w oświadczeniu musisz napisać wszystko co chcesz. U nas się udało. U mnie był kurator który przeprowadzał wywiad czy napewno może mieszkać u mnie i wgl. Możesz napisać do mnie email: m.karolina81@gmail.com
monkwi11@wp.pl napisał:u nas też sie udało z wpz na pierwszej wokandzie![]()
monkwi11@wp.pl napisał:on pisał pismo o wokande a ja opinie na jego temat.
Moni_78 napisał:Też mam napisać taką opinię czy oświadczenie łącznie z tym że będzie mógł u mnie zamieszkać.. Mogłabym Cie prosić o poradę jak taką opinię napisać. Szukałam w necie ale nic nie znalazłam.. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. :help::help:[/QUOTE
Ja w mojej opinii najpierw opisałam relację między nami, jaki był przed osadzeniem, dlaczego chcę by wyszedł, gdzie będzie mieszkał po wyjściu i w jakim celu opiniuje itp
monkwi11@wp.pl napisał:Dzięki wielkie za wskazówki. Pozdrawiam