P
paluch
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 28
Dzieki za odpowiedz a plany chyba ma kazdy normalny czlowiek i zyje nadzieja ze sie uda. Ale bierzemy takze pod uwage ze moze pojsc cos nie tak.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Sąd udzielając wpz nakłada na zwalnianego określone obowiązki. Raczej obowiązku mieszkania z mamą nie nałożypaluch napisał:hej wszystkim mam male pytanko. Moj chlopak teraz zbiera dokumentacje potzrebna do wokandy i dolaczy rowniez zaswiadczenie mamy o jej slabym zdrowiu i bedzie sie troche opieral na tym ze musi jej pomoc i wogole gdyz jest sama tylko z corka. I moje pytanie dotyczy tego ze my planujemy po jego powrocie zamieszkac ale jezeli on uzyje tago zaswiadczenia i bedzie sie na tym opieral czy nie bedzie musial mieszko jest mieszkac z mama. Prosze o pomoc bo sami wiecie jak to jest mieszkac z tesciowa. Pozdrawiam i pomozcie
passat napisał:mam pytanie . czy ja jako konkubina moge dołączyć prośbę ze swojej strony o wpz????
czy w takim wnosku moge napisać jakie mamy plany: małżeństwo , ze ma gdzie wracać, gdzie pracować i mieszkać. czy wogóle moze byc pomocna taka prośba i czy wogóle wezma ja pod uwagę. z góry dziekuję.
Pozwolę sobie nie zgodzić się z Tobą. Toczące się postępowania karne, mają i powinny mieć wpływ na wpz z odbywanych wyroków. Spytam tak. Jeżeli ktoś w trakcie odbywania wyroku, popełnił kolejne przestępstwo (np na przepustce lub w więzieniu) i toczy się wobec niego kolejne postępowanie karne (całkiem często tak bywa), to czy Sad powinien udawać, że nie ma sprawy?beata* napisał:passat niby fak ze wobec osadzonego jest prowadzone postepowanie karne nie powinno miec to wplywu na obecna jego sytuacje czyli wpz ale jest zupelnie inaczej i w praktyce ma to duzy wplyw na wokande ( praktycznie brak szans tymbardziej ze jest to pierwsza)