C
czarna25aga
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 19
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
czarna25aga napisał:i co jest to loteria...![]()
izuniaem napisał:A ja znam chłopaka który wyszedł na wpz bez poparcia... milo to slyszec ze jest ktos taki...![]()
kapilek napisał:Nie znam osoby, która otrzymałaby wpz bez poparcia zk.
kapilek napisał:Nie śmiem zmieniać kkw, ale moim zdaniem powinien być powoływany biegły w takich sprawach i to osoba postronna (obca dla danego zk) winna oceniać proces resocjalizacji skazanego.
Dokładnie, też mnie to zastanawia, bo Kapitulek - może i adm nie zawsze wykonuje dobrze swoją pracę, może i wpz jest loterią, ale jak niby obca dla osadzonego osoba, która zapewne zobaczy go pierwszy raz w ZK podczas posiedzenia w sprawie wpz, ma się wypowiedzieć w jego sprawie, co ona w ogóle może o nim powiedzieć i jeszcze o jego procesie resocjalizacji?forg napisał:A ja zapytam - jak ta osoba miałaby ocenić ten proces??
kapilek napisał:znajdą się młodzi i gniewni, którzy zechcą to zmienić.
kapilek napisał:Wiem, że mogę coś zmienić w jednostce, w której będę kiedyś pracować i może to pozwoli uchronić "młode pędy winorośli" od stoczenia się na dno.