B
Byniek
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Witam, od jakiegoś czasu próbuję się dowiedzieć czym jest wersja BUNDLE COPY, czym różni się od normalnej, to co udało mi się dowiedzieć to to że takowa wersja niczym nie różni się od normalnej (jeżeli chodzi o zawartość płyty) tyle że jest dodawana do zestawu z konsolą. Chodzi mi o to czy sprzedaż takich gier (samych bez konsoli) jest legalna, i jak z taka grą później jest na rynku wtórnym, czy mogą ją odsprzedać lub wymienić w pełni legalnie.
Proszę o pomoc bo na forum serwisu poświęconego grą konsolowym jak zapytałem o to samo to dostałem sprzeczne informacje typu:
"odprzedaż bundle copy jest równa piractwu"
"kupiłeś konsole z grą w wersji bundle copy to możesz z nią robić co chcesz- odsprzedać, wymienić"
Mnie by interesowało jak to jest prawnie a nie jakie zdanie mają na ten temat inni ludzie.
Przykładowy obraz z wersji BUNDLE COPY
Proszę o pomoc bo na forum serwisu poświęconego grą konsolowym jak zapytałem o to samo to dostałem sprzeczne informacje typu:
"odprzedaż bundle copy jest równa piractwu"
"kupiłeś konsole z grą w wersji bundle copy to możesz z nią robić co chcesz- odsprzedać, wymienić"
Mnie by interesowało jak to jest prawnie a nie jakie zdanie mają na ten temat inni ludzie.
Przykładowy obraz z wersji BUNDLE COPY