R
Rickmanka25
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 163
Cześć. Dostałam dziś wsadzone za szybą auta wezwanie do zapłaty ,,opłaty dodatkowej'' w kwocie 200zł za brak wyłożoneo ważneo biletu (w pobliżu zero parkometrów, itp). Parkin był przed cukiernią na osiedlu . W cukierni wywieszka typu ,,parkin tylko dla kielntów cukierni'' bez żadnej typu ,,teren prywatny''itp.
wezwanie zostało wystawione przez firmę :APCOA Polska
SP.z.o.o dawniej APCOA Parkin Polska Sp.z.o.o. Na wezwaniu oczywiście numer rejestracyjny auta. Po wejściu na ic stronę reklamacyjną i wpisaniu numeru wezwania dostęone jako dowód fotki mojeo auta przed cukiernią. Pytanie...
czy na podstawie samej rejestracji moą windykować należność? Czy CEPiK da im dostęp do moic danyc? Czy to zodnie z prawem i skąd niby miałam wząść ważny bilecik jeśli parkin jest osiedlowy a na nim zero parkowmetrów...itp
Pozdrawiam
wezwanie zostało wystawione przez firmę :APCOA Polska
SP.z.o.o dawniej APCOA Parkin Polska Sp.z.o.o. Na wezwaniu oczywiście numer rejestracyjny auta. Po wejściu na ic stronę reklamacyjną i wpisaniu numeru wezwania dostęone jako dowód fotki mojeo auta przed cukiernią. Pytanie...
czy na podstawie samej rejestracji moą windykować należność? Czy CEPiK da im dostęp do moic danyc? Czy to zodnie z prawem i skąd niby miałam wząść ważny bilecik jeśli parkin jest osiedlowy a na nim zero parkowmetrów...itp
Pozdrawiam