Widzenia bezdozorowe

• Autor wątku Autor wątku ram
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ja jeżdze cały czas,kupuje kawe na stacji i pijemy ja razem,kiedys jeżdziłam żadziej bo zimno było ale teraz od weekendu to codziennie :lol:Napisz Oceanio nowy temat pt.lipo

Hej !
Czy może ktos z was wie jak przebiegają widzenia bezdozorowe w zk kamińsk ? Bo wląsnie mój M. dostała takie patrzonka i nie wiem czego sie spodziewać !!! Z góry dziekuje za odpowiedź jezeli ktoś wie ! Pozdrawiam.

[cytat="dżudi"]A co to "lipo" ??? :what:[/cytat]

W tym miejscu lipo to off topic.

Z reguły wydaje mi się że tak, chyba że zarobi sobie dłuższe. Widzenie normalne przy stolikach na sali widzeń w ramach nagrody zamieniane jest na widzenie bezdozorwe. Możliwe, że jak ktoś łączy widzenia z całego miesiąca np. 2h, to wtedy ma 2-godzinne bezdozorowe, ale nie jestem pewna.

Tak- podobno można sobie połączyć 2 godz i wtedy bezdozór trwa te 2 godz a nie jedną ale ja osobiście wolę mieć więcej widzeń. jeśli ma się dłuższe widzenie to przy widzeniu bezdozorowym ono nie przysługuje.

na półotwartym mieliśmy bezdozorowe nagrodowe 120 minut a na otwartym teraz każde widzenie mamy bezdozorowe i regulaminowo trwa też 120 minut.

No co wy są mozliwe w AŚ przynajmniej w Łodzi bo jak ja bylam na normalnym widzeniu z dozorem to moje znajome byly u swoich facetów na bezdozorowym.

mam pytanie czy w Mysłowicach tam tez jest zk sa widzenia bezdozorowe?

[cytat:2jsjy0pu]
No co wy są mozliwe w AŚ przynajmniej w Łodzi
[/cytat:2jsjy0pu]
na Białołęce też, jak jezdziłam na biała to słyszałam jak panny opowiadały sobie o warunkach imtymnego na as:)

dla mnie widzenie bezdrozorowe jest o 100% lepsze jak te zwykłe! Przynajmniej mój M. może usiąść przy mnie i sie przytulic !

[cytat:1zb76zmu]
Przynajmniej mój M. może usiąść przy mnie i sie przytulic !
[/cytat:1zb76zmu]
Tomek siada przy mnie i przytula się na zwykłym widzeniu.
Na bezdozorowym chyba bym go zjadła :ooo:

To fajnie wam ! U mojego M na zk na zwykłym widzeniu nie mozna siedzieć koło siebie tylko na przeciwko niestety ! :(

A moje Słonce dostało wniosek na widzenie bezdozorowe na terenie zakładu, ale wychowawca powiedzial mu, ze najprawdopodobniej nie zostanie ono zatwierdzone przez dyrektora bo ja jestem TYLKO dziewczyna ( w sumie to jestem narzeczona, co nie zmienia faktu, ze nie jestem zona), wiec nie wypada byśmy spotykali sie w celu intymnych uciech... No coz, lepiej pozostawie to bez komentarza!!!!! :lol:

Uleczka24 to bezdozorowych w zk, gdzie przebywa twój nie uwzględniaja ?

Powrót