Widzenia bezdozorowe

• Autor wątku Autor wątku ram
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
ja wam napisze tak:w Nowym-Sączu jak moj siedział to bezdozorowe miało miejsce w sali ok 5 osobowej były kamery i mozna było palic,oprocz tego było tez tzw w osobnym pomieszczeniu(intymne) były to 2 "pokoje" w jednym było takie wielkie okno tak ze zostawiam to bez komentarza a w Zabrzu bezdozorowe wyglada nastepujaco ze sa 2 sale gdzie nie ma kamer(zreszta na całym terenie z.k nie ma kamer)i jest ogrodek gdzie mozna sobie posiedziec jest piaskownica dla dzieci itd tak ze roznie to bywa w roznych z.k

W Przemyślu są 3 sale na bezdozorowe. 2 sale takie malutkie są na te zwykłe bezdozorowe i w każdej jest jeden stolik. Nie ma tam kamer i ogólnie jest ok. Ta trzecia sala jest na tzw intymne widzenie ale tam nie byłam.

Prawie w każdym ZK są sale do widzeń intymnych, trzeba się wyjątkowo zasłużyć żeby tam trafić :P U nas mogą się o takie widzenie starać osoby pracujące i chodzące na przepustki. Wygląda to tak - jest to pojedynczy pokoik z łóżeczkiem, szafką, stolikiem, telewizorkiem i toaletą z prysznicem . . . . . :ooo: wiem brzmi bajecznie :p

Ale ja się na to nie zgodziłam, nie zniosłabym chyba spojrzeń strazników, którzy nas tam odprowadzają . . . i nie chce mieć wspomnień z tamtąd, jakos idzie wytrzymać do przepustek :ooo:

W Chełmie chyba nie mają aż takich wymagań żeby dać komuś intymne. Kolega tam był miał gr R1 co oczywiste nie miał przepustek nie pracował i żona mniej więcej raz w miesiącu jeździła do niego na takie widzenie. Ale SW potrafi tam dociąć... Jak koleżanka była pierwszy raz i wyszła z widzenia intymnego to strażnik śmiał się i mówi "wie pani nic nie było słychać..." No komment...

a ja napisze tak ze w Zabrzu nie ma wogole widzen intymnych,bo Panowie wychodza na przepustki ale nie wszyscy wychodza prawda?i nie oszukujmy sie brak bliskości wpływa nie korzystnie na skazanego bo jestesmy wszyscy tylko ludzmi :ooo: Ewelka a gdzie Twoj odpoczywa? jak moge wiedziec oczywiscie :ooo:

Moniko R pisałam o tym, bodajrze na wolnym, czy warunkowym . . . . :P

ja tam bym tez chyba nie poszla na intymne spotkanie w takim miejscu,chociaz tak glebiej nad tym nie myslalam.. :D
..ale mimo wszystko samo widzenie bezdozorowe jest o wiele lepsze niz "zwykle",
szkoda tylko ze z tym paleniem bywa roznie... :roll: no i ze nie za kazdym razem przysluguje...trzeba czekac na nagrode....

a ja byłam :P i co z tego jak cały nastroj intymnego zepsuło okno!!!!!!!!!!!! :P :ooo: :evil:

wrr...trzeba bylo je czyms zaslonic :D

a zreszta niech sobie popatrza :) :ooo:

dziewczyny a jak to jest z widzeniami jesli ktos pracuje?
u mojego lobuza w zakladzie widzenia sa od poniedzialku do piatku..w soboty i w niedziele nie.. :?
jesli od poniedzialku rozpocznie prace...to jak starc sie o widzenie?
czy wystarczy ze skazany wystosuje pismo do wychowacy o dzien wolny w dniu kiedy mamy przyjechac ?
z gory dziekuje za odp.

niedało sie zasłonic bo było wielkie :D :D :D a zeby patrzyli inni? nie raczej nie :D :D nie lubie sie dzielic przyjemnosciami :D :D :D

Czy żeby dostać dodatkowe widzenie trzeba pisać wniosek? Mój narzeczony pójdzie do pracy w nastepnym tygodniu. Czy dzięki pracy będzie mógł mieć więcej widzeń :?: jak się onie starac :?:

Żeby dostać dodatkowe widzenie musi dostać wniosek nagrodowy np z pracy albo od wychowawcy ale nie koniecznie. Nagrody są również traktowane jako ulgi. Czyli Twój pisze wniosek o udzielenia dodatkowego widzenia

Dziękuję, czyli nie trzeba stawać na glowie żeby dostać wniosek nagrodowy :?: Wystarczy dobrze pracować? Jeszcze jedno pytanie te nagrody sumują się i przechodzą na następny miesiąc, czy jesli np dostanie nagrodę w tym tygodniu to już w tym tygodniu będzie mógł ją wykorzystać :?:

Wychowawcy jak są ok to często dają takie naciągane nagrody. Mój był w AS to nie mogłam dostać dodatkowego widzenia chyba że by mi prokurator dał ale mogłam mieć dłuższe i np dzwoniłam w środę do wychowawcy i prosiłam go żeby załatwił nam dłuższe widzenie na sobotę i nam załatwiał.

magdalena z tego co wiem to wniosek nagrodowy musi najpierw pojawic sie na tablicy wewnatrz zakladu
przynajmniej tak jest u mojego w zk. tzw.ogloszenia :D jesli widnieje na liscie ze twoj otrzymal nagrode w postaci np.dluzszego widzenia wowczas jest do odbioru w danym tygodniu..nie wiem tylko czy nagrody przechodza na kolejne miesiace jesli nie zostana wykorzystane :(

Nie wiem jak to jest u mojego, martwią mnie te wnioski nagrodowe, wystawia je wychowawca, a ten którego ma wszystko sobie olewa :x Może na drugim oddziale będzie lepiej, tam jest jakaś kobieta, podobno sympatyczna... tylko, że nie wiem kiedy go przeniosą i nie dowiem się, bo w tym tygodniu wychowawca rozpłynął się w powietrzu i za nic nie mogę się dodzwonić, na oddziale też go nie ma :x

Powrót