Widzenia bezdozorowe

• Autor wątku Autor wątku ram
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
agajacek są bezdozorowe na Świebodzkiej ale szczeże nie wiem czemu nikt na te bezdozorowe nie chodzi mój ma takie widzenie przyznane zastanawiam się jaka jest ta druga sala bo ta ogólna to katastrofa!! Taka ciasna po kilka osób siedzi w jednym stoliku nawet!! Normalnie koszmar jedyny plus że można razem iśc do kantyny zrobic zakupy bo w Wronkach skazany np..nie może.agajacek a na którym oddziale siedzi Twój???

Wiem bo byłam juz tam 2 raz na widzeniu , ogólne wrażenie okropne , ale mój staje w poniedziałek na komisje penitencjarna o przznanie grupy , wychowawca mówił ze ma trafić do półotwartego i maja go przenosic tylko jeszcze nie wiadomo gdzie , wolałabym aby został juz tu , tu mi blizej

Będę kasować posty które nie są związane z tematem. Barbie wieloktornie zwracała Wam uwagę.

izuniaem napisał:
Anusie22 z tego co piszesz to raczej mi wygląda na intymne a nie bezdozorowe tyle że intymne trwa 2,5 godziny:razz:

Koleżanka twierdzi że bezdozorowe,mało się na tym znam,bo mój B.jest w AŚ:(:(:(Pewnie masz racje koleżanko

Anusia bo jest to widzenie bezdozorowe.
Art. 138. § 1. Nagrodami są:
[...]
2) zezwolenie na widzenie bez osoby dozorującej,3) zezwolenie na widzenie w oddzielnym pomieszczeniu, bez osoby dozorującej,
[...]
Nazwa widzenie intymne, to tylko nazwa potoczna, którą używa się dla widzenia bezdozorowego na którym jest łóżko itp. Takie widzenie to właśnie widzenie bezdozorowe.
Nie każde bezdozorowe może być nazwane intymnym.

Barbie napisał:
Anusia bo jest to widzenie bezdozorowe.

Nazwa widzenie intymne, to tylko nazwa potoczna, którą używa się dla widzenia bezdozorowego na którym jest łóżko itp. Takie widzenie to właśnie widzenie bezdozorowe.
Nie każde bezdozorowe może być nazwane intymnym.

I wszystko jasne! Dzięki Barbie :ok:

hejka moze mi ktos powiedziec po jakim czasie i na jakiej zasadzie dostac mozna widzenie bezdozorowe albo intymne i czy w zk w czerwonym borze jest takie cos:(

Widzenie bezdozorowe można dostać w każdej chwili.
Najpierw zapoznaj się z tematem. W nim wszystko jest, a jak czegoś nie będziesz rozumiała to dopiero pytaj

barbie dziekuje ci za wiadomosc wiesz 1 raz jestem w takiej sytuacji wiec sie pytam :)

Barbie napisał:
Widzenie bezdozorowe można dostać w każdej chwili.
.....
Nie zgadzam się. Widzenie bezdozorowe można otrzymać w formie nagrody lub ulgi. Tylko w tym trybie może być udzielone, a nie na żądanie jak sugeruje Twoja wypowiedz.

Recedens, ale czemu się czepiasz? :) Dziewczyna się spytała, po jakim czasie można takie widzenie dostać, to Barbie odpowiedziała zgodnie z prawdą.8-)

Moniak napisał:
Recedens, ale czemu się czepiasz? :) Dziewczyna się spytała, po jakim czasie można takie widzenie dostać, to Barbie odpowiedziała zgodnie z prawdą.8-)
Nie czepiam się!!!!!! Dziewczyna również zapytała na jakiej zasadzie i to jest istotniejsze w tym pytaniu. Bo jak go nie nagrodzą to odpowiedz brzmi NIGDY, a nie "..w każdym czasie .."jak odpowiedziała Barbie. Czy moje odmienne stanowisko od razu musi oznaczać czepianie się. To raczej Ty zbyt często czepiasz się mnie.

Ostatnia edycja:
cze mogl by mi ktos pomoc i opowiedziec jak jest w czerwonym boze w zk i jak jest tam z przepustkami itd

bylam tam i nic nie pisze o rzepustkach itd i tam pisze o as a nie zk

juz poczytalam a moze ktos jezdzi z okolic elku do czerwonego boru z kim moglabym sie zabierac w sordy albo piatki :((

Kochana, ale to pisz już w wątku dot. Czerwonego Boru, bo zrobi się bałagan. Ten wątek dot. widzeń bezdozorowych...

ale tam nikogo nie ma wiec tu sie pytam bo nie wiem co mam robic jestem w kropce gdyb twojego kolesia przed slubem zabrali tez bys sie denerwowala :(

Powrót