forg
Praktyk
- Odpowiedzi
- 20 516
karolinakolos napisał:czy na widzeniu w areszcie śledczym można podać paczkę albo pieniądze?
Komu podać?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
karolinakolos napisał:czy na widzeniu w areszcie śledczym można podać paczkę albo pieniądze?
niebieskapaleczka napisał:Czy któraś z was była na widzeniu intymnym
forg napisał:Nie ma takiej formy widzenia.
A na widzeniu bez dozoru funkcjonariusza w oddzielnym pomieszczeniu bywają te panowie. I dzieci. Zatem dlaczego pytasz tylko kobiety?
forg normalnie odpowiada jak zwykle. A jak się nazywa wg Pana, Panie forg takie widzenie, gdzie para np. małżeńska może się pokochać? A co chcesz wiedzieć niebieskapaleczko? Wchodzisz, robicie co robicie i wychodzisz.niebieskapaleczka napisał:Hej, mam pytanie. Czy któraś z was była na widzeniu intymnym w Warszawie na Rakowieckiej? Mam kilka pytań, bardzo proszę o pomoc.
Ptasior napisał:A jak się nazywa wg Pana, Panie forg takie widzenie, gdzie para np. małżeńska może się pokochać?
niebieskapaleczka napisał:W pokoju z łóżkiem i bez kamer, a widzenie bezdozorowe to widzenie w osobnym pomieszczeniu bez dowódcy, ale z kamerą. Mnie chodzi o to pierwsze.