Widzenia skazanego

• Autor wątku Autor wątku skarlet
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Ma siedem lat czyli już powinien chodzić do szkoły w takim razie dobrze by było żeby miał ze sobą legitymację szkolną .Bynajmniej tak mi się wydaje :)

Dziecko 7 letnie musi iść z osobą pełnoletnią. Dowód? Raczej akt urodzenia ksero.
Ale ksero dowodu odwiedzających?? Pierwszy raz słyszę, ale co ZK to inne wymagania :)

No też się zdziwiłam że są takie wymagania.... No tak z osobą pełnoletnią pójdzie nawet z dwoma XD

To na wszelki wypadek weźcie ksero aktu urodzenia :)

Chyba mu je wyślemy.. no chyba ze narazie z małym nie pojadą bo to w końcu prawie 300 km i trochę dużo dla takiego malucha...

Zróbcie tak żeby było dobrze. Najlepiej niech się dopyta czy trzeba wysłać czy wystarczy jak się pokaże na bramie. Nie wydaje mi się, że chcą trzymać taki stos papierów (ksera dowodów) Jeżeli trzeba wysłać to nie czekajcie do ostatniej chwili bo wiadomo, że to wszystko wymaga czasu :)

No tak wiadomo:) dziękuje za pomoc:)

Witam,

Moze mi ktos podpowiedziec o ktorej najlepiej byc w AS Sluzewiec zeby wejsc na pierwsza ture?

A tam jest wogole jakas poczekalnia gdzie mozna sie ogrzac i napic herbaty?

Mam pytanie...
Mam jutro 3 godziny widzenia z moim narzeczonym. Dwie godziny normalne,a jedna bezdozorowo... jak to bedzie wygladac? czy w kazdym ZK jest inaczej? czy to bedzie tak, ze 2 godz bedziemy normalnie siedziec, a godzina bedziemy przechodzic w inne miejsce? Prosze o wyjasnienie jesli ktos wie, bo sobie nie wyobrazam jak to bedzie wygladac :) czy nas ktos wezwie na te godzine bezdozorowa, czy sami musimy sie udac, czy wyjsc z normalnego bede musiala i potem znow zostane poproszona?

Przecież w każdym zakładzie karnym procedury związane z widzeniami są nieco inne ... To nie jest tak, że wszędzie jest tak samo.
Funkcjonariusze Cię poinformują. Od tego między innymi w takiej sytuacji są.

Mam pytanie mojego dzis przewiezli do zakładu karnego i bedzie tam przez 3 miesiace do wyjasnienia sprawy. Moge sie starac o widzenie ? jak to wszystko wyglada? czy musze pisac jakies podanie do prokuratury o widzenie ? prosze o odpowiedz :(

Jeśli ma status skazanego to nie musisz pisać do prokuratury.

Ale jeszcze nie ma, narazie jest tymczasowo aresztowany na okres 3 miesiecy. I chciałam wiedziec jak wyglada takie podanie do prokuratury a najbardzie by mi zalezało na jakims wzorze.

Bo chodzi mi o widzenie.....
a dokladniej o to jak ma wygladac to podanie do prokuratury o widzenie....

juz znalazłam odpowiedzni temat.

Ostatnia edycja:
orientuje się ktoś jak długo trwa proces wpisania na listę ? mój wstawił się w środę i miał od razu załatwiać wszystko, ale boje się że jutro pojadę i mnie nie wpuszczą :(

ANDZIULA to myślę,że powinnaś jutro wejśc na widzenie bez problemu. ale mogłaś zadzwonic do tego zakładu karnego i spytac czy jesteś na liście widzeń, powinni ci udzielic takiej informacji.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót