B
bk123
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 33
A czy przysługuje takie coś jak jeden bezpłatny telefon kontaktowy skazanego? Czy tez musi on dysponowac własna karta, żeby się skontaktować telefonicznie?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
bk123 napisał:A czy strażnik, ten który wpuszcza na widzenie odpowie mi na pytanie, czy jestem na liście odwiedzających tej osoby?
bk123 napisał:Czy skoro dzisiaj był dowieziony z izby do aresztu to juz miał okazję zrobić liste odwiedzających?
bk123 napisał:Jeżeli już tam pójdę i załóżmy, że będą mogli mnie wpuścić, to muszę wypisać jakieś podanie -jeśli tak to na miejscu czy musze z nim przyjść już?
tak, wiem, ale te listy dochodzą też różnie z tego co czytam. (list juz oczywiście napisany)Barbie napisał:Poza tym możesz w każdej chwili napisac do niego list
Lukasowa napisał:Czy tak będzie cały czas czy co miesiąc będzie się musiał starać?
Lukasowa napisał:Nie wiem nawet na czym te starania polegają bo nie zdążyłam go zapytać jak dzwonił ;/
wiemZautopsji napisał:JAK NIE JEST UMYSLOWCEM, WYSYLAJ MU W LISTACH GOTOWCE
wiemZautopsji napisał:BANALNIE PROSTE. JAK NIE JEST UMYSLOWCEM,
Kate586 napisał:Wiem że przysługują 3 widzenia w miesiącu,