Widzenia skazanego

• Autor wątku Autor wątku skarlet
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Nie, no chyba na stałe mnie wpisali. Byłam wszakże tylko dwa razy ale nie było problemu. z resztą to tylko 70 km od domu, a nie ponad 500, więc nawet jakby nie daj Boże mnie nie wpuścili to i tak spróbuję!!!

albo zadzwon sobie do zk i sie dowiedz lub jesli jest kaka mozliwosc niech Twoj sie dowie i bedziesz juz pewna ;)

wiecie moze czy jest mozliwosc siadania na kolana podczas widzenia..bo ostatnio jak bylam to widzialam ze dzieci moga przechodzic do ojcow jestem ciekawa jest jest ze starszymi? byloby cudownie gdybym mogla.

a to juz zalezy od zk ja na widzeniach jedynie moge sie przytulic potrzymac za rączke i dac buziaka dzieci siadają na kolankach ale zezwyczaj po tym skazani mają sucha kontrolę ;) czyli do rosołku się rozbierają :) przynajmniej w Gorzowie tak jest :)

jesli masz przez plekse to nie mozna. jesli macie widzenie normalnie przy stole to nie powinno byc problemu, chociaz i to zalezy od panow z sw ktorzy maja dyzur akurat. jedni pozwola inni powiedza ze to nie miejsce schadzek

na zamku nie ma takich mozliwosci jak siadanie na kolanach przez zony dziewczyny, konkubiny a po za tym dosc dziwnie bym sie osobiscie czuła na takim widzeniu gdzie kobieta siedzi na kolanach skazanego to moze jeszcze sex na sali ogolnej widzen?
przepraszam ale troche dziewczyny przesadzacie

a dlaczego??u mojego łobuza na widzeniach dziewczyny siadaja na kolanach jak chca i sie przytulaja, rozmawiaja normalnie. czy siadanie na kolanach musi oznaczac jedno??

Rozmowę proszę przenieść do TW - M.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Hej jak to w końcu jest... Dzisiaj byłam na widzeniu do mojego chłopaka z jego mamą...
Niestety nie wpuścili mnie bo nie byłam z opiekunem prawym...
W listopadzie mam 18. A w poczekalni była tablica ogłoszeń i było napisane "Dzieci do lat 15 wyłącznie z osobą pełnoletnią"

Po co ja mam "mieszać" w to rodziców, żeby zobaczyć się z chłopakiem?

zalezy czy bylas wpisana na liste czy nie.jesli masz juz wiecej niz 15 lat, bylas wpisana na liste powinnas pokazac dokument ze zdjeciem np. legitymacje i powinni cie wpuscic

Nie jestem na liscie, bo nie mam 18 lat...
Czyli mój ma mnie wpisać na liste i wchodzę normalnie mimo że mam 18 w listopadzie? na 100%?
Wiesz wolę sie dowiedzieć, żeby nie siedzieć 5 godzin w poczekalni z myslą, że za "ścianą" jest ukochany, a ja nie mogę go zobaczyć.

jesli wpisze cie na liste to nie bedzie problemu zebys weszla, jak juz napisałam musisz byc wpisana na liscie, musi podac kim dla niego jestes, i po zatwierdzeniu bedziesz mogla isc na widzenie, predzej pokazujac dokument ze zdjeciem z ktorego beda mogli cie spisac.

A jak powiedzą ze muszę być z opiekunem prawnym? Tak jak dzisiaj?
Nie chce mieszać w to swoich rodziców...

Na widzenia bez opiekuna można iść od 16 r.ż.
Z tego co piszesz , to w listopadzie skończysz 18 ?

Po skończeniu 15 lat już można iść na widzenie bez opiekuna prawnego

Tak w listopadzie bede mieć 18 lat...
Dzisiaj mnie nie wpuscili powiedzieli ze musze byz z opiekunem prawnym...

djkahoney napisał:
Tak w listopadzie bede mieć 18 lat...
Dzisiaj mnie nie wpuscili powiedzieli ze musze byz z opiekunem prawnym...

Miałaś przy sobie np. paszport lub jakiś inny dokument ?
Dziwne że nie chcieli Cie wpuścić ..

miałam legitymacje...
zadzwonili do dyrektora i powiedzieli ze przyszla dziewczyna do T. a on ze z opiekunem prawnym....

djkahoney- jak dziewczyny pisaly co zk to obyczaj. dziewczyna nie jest w niektorych zk traktowana powaznie, nic sie nie dowie itp. lepiej mowic ze jest sie konkubina...

Wszystko wyjaśni się z czasem... niestety.
A jak już dojdzie do widzenia to co mogę przekazać Łobuzowi na widzeniu, a czego nie można? Ostatnio widziałam jak kobieta wnosiła magazyny.
Moge np przekazać kartę do telefonu?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót