sylwiaaa77
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 187
Osadzony chyba też może złożyć prośbę żeby zezwolili na widzenie konkretnej osoby. Taką prośbę pisał mój A. żeby mi zezwolili ale to nie było konieczne bo dostałam zgodę.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Rafal_84 napisał:czesc dziewczyny
prokurator ciagle przeklada widzenie najpierw mówił ze moge sie z mezem zobaczyc za 2 tyg. teraz mowi ze w styczniu wczoraj dzwoniłam do prokuratury zgody nie ma i prokuratora tez nie bedzie dopiero wśrode mówiłam mu ze jestem przed operacjami i ze bardzo mi zalezy na widzeniu z mezem co robic? poradzcie
z bytomia napisał:A czy jako załączniki dodałaś dokumentację lekarską? Może jakieś ustalone na papierze terminy operacji?
Rafal_84 napisał:oni jak go zabierali to juz wiedzieli o operacjach i sadu przyszło pismo do ops-u jak mu zasadzali areszt zeby sie mna i dziecmi zajeli to pewnie prokurator tez wie
forg napisał:Sęk w tym, ze możliwość widzenia z osobą tymczasowo aresztowaną nie zależy od stanu zdrowia odwiedzającego tylko od możliwości zaszkodzenia toczącemu się postępowaniu. Skoro prokurator nie widzi możliwości widzenia zatem prawdopodobnie nie zostały zakończone czynności, na które może mieć wpływ osoba starająca się o widzenie.