Witam, wiem ze byc moze juz gdzies istenieje odp na moje pyt ale sama nie moge sie doczytac.
Wiec tak, moj maz wczoraj zglosil sie do AS, poniewaz wyrok jednego roku pozbawienia wolnosci za pobicie sie uprawomocnil, dostal list ze musi sie zglosic do 7 dni, aby nie miec wiekszch problemow postanowilismy ze zglosi sie dobrowolnie. Dzis rano do mnie dzwonil zebym sie nie martwila i dowiedzialam ze tylko tyle ze we wtorek jest widzenia i moge przyjechac,natomiast mowil mi ze nigdzie nic nie musial wpisywac mnie i corki na zadna liste, i teraz nie wiem czy bede miala problemy jakies z wejsciem tam, czy moge zabrac małą skoro ma 9 miesiecy. I co moge miec ze soba czy jakies pieniadze czy moge mu dac jakas kase? Wiem tylko ze mam przyjechac we wtorek na 8 rano a on dzwonic moze we wtorki i czwartki. Prosze o jakiekolwiek informacje zebym wiedziala na co sie przygotowac, dodam jeszcze ze jest teraz w AS w Zabrzu ale podobno ma byc przewieziony gdzies tylko jeszcze nie wiadomo gdzie bo odsiaduje normalny wyrok a nie do sprawy. Prosze o pomoc...