Furia
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 528
Mogą nie zezwolić na wniesienie flipsów.W poczekalni oczywiście możesz mieć jednak wniesienie ich na widzenie może być problemem.Lepiej zrezygnować z tego pomysłu i zakupić coś dziecku w kantynie.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Alonqa napisał:Dobra dziewczyny a jak jest z wniesieniem na widzenie jakiejś zabawki? Jest taka możliwość czy w ogóle to odpada?
Alonqa napisał:Dobra dziewczyny a jak jest z wniesieniem na widzenie jakiejś zabawki? Jest taka możliwość czy w ogóle to odpada?
u nas tez dokumentów i gazet nie pozwolili - gazety mozna zostawić "na bramie" i [funkcjonariusze] sami podobno donosza więźniowi-ja nie próbowałam takiego sposobu-wysyłam po max.2 gazety listem poleconym, z resztą dokumenty też listem. Picie synek zawsze wnosi - jak się ktoś bulwersuje, to wystarczy poprosić i jest ok1208malenstwo napisał:W zakładzie gdzie przebywa mój mąż nie mogę wnieść nic na widzenie ani gazet ani żadnych dokumentów mam również 2.5 letnią córkę ale także nie pozwolili jej wnieść maskotki ani nawet butelki z piciem bądź z mlekiem jak była młodsza, także spotkałam się z sytuacją gdy matka około trzy miesięcznego dziecka miała mleko przygotowane w butelce i jej wyleli do umywalki bo jak stwierdzili nie wolno wnosić a oni nie będą zgadywać co w tej butelce jest naprawdę.
Alonqa napisał:No to super, widzenie z dzieckiem 2-3 letnim jest niezłym wyzwaniem:? bo jak zabawić dziecko na sali gdzie są tylko stoliki? Szkoda, że nikt z ZK o tym nie pomyśli.
Rzecznik praw dziecka Marek Michalak chce, aby we wszystkich zakładach karnych i aresztach śledczych były tzw. pokoje rodzinne, gdzie skazani lub aresztowani mogliby spotykać się z dziećmi. Zwrócił się w tej sprawie do ministra sprawiedliwości Krzysztofa Kwiatkowskiego.
Furia napisał:rewelacyjny pomysł a dla chcącego nic trudnego![]()
Furia napisał:A do tego muszą być pieniądze ?
Furia napisał:Nie widzę tutaj żadnych nakładów finansowych
Furia napisał:Co więc szkodzi,by w weekend zamiast pracowników spotkali się tam odwiedzający i osadzeni ?