Vajla
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 160
Szara, jeśli Cię dobrze zrozumiałam to jeszcze nie jest skazany, więc zamiast pytać nas, w prośbie o widzenie ujmij że chcesz z dzieckiem i będziesz wiedziała jaką dostaniesz odpowiedź.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Szara_ napisał:a pytałam się o wiek dzieci, bo nigdy jeszcze nie widzałam żadnej kobiety która by przyszła na widzenie z dzieckiem mniejszym niż 2-3 lata![]()
forg napisał:W przeważającej większości matki stawiają wyżej dobro niemowlęcia i nie narażają dzieciątka na pobyt wśród tłumu ludzi i długotrwały pobyt poza miejscem, w którym czują się bezpiecznie. Skoro dla Ciebie najważniejsze jest to, by tatuś spojrzał na swoje dziecko to ... działaj. Ale raczej nie nastawiaj się na taryfę ulgową - więzienia nie są miejscami przyjaznymi dla maleńkich dzieci.
annalissos napisał:tak zgadzam sie z twoim zdaniem ze to miejsce nie przyjazne dla dzieci ale czemu zaklady karne nie zapewnia takich warunkow zeby byly przyjazne dla dzieci
annalissos napisał:oczywiście masz rację tylko jak byś był w środku nie chciałbyś widzieć swoje dziecko????
forg napisał:A czy dziecko chce widzieć tatusia za kratami? Chce opuszczać swoje bezpieczne łóżeczko na wiele godzin? Chce przebywać w hałasie, wśród obcych, może na przykład przeziębionych ludzi??
annalissos napisał:małe dziecko nie rozumie czym jest wiezienie
martusia25 napisał:no bardzo ciezko jest zaczasami zastanawiam sie co my takiego narobilysmy ze w takiej sytuacji jestesmy....