M
martusia25
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 58
tak ale nikt nie wiedzial ze tak moze sie stac i zabladzic poprostu moze to dla nas jest lekcja tylko czesto ciezko cos z tej lekcji wyniesc........
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
forg napisał:Wy nic. Wy tylko wybrałyście na ojca swojego dziecka człowieka, który zbłądził.
martusia25 napisał:to prawda kazdy moze zbladzic tylko pytanie czy odnajdzie prawidlowo droge czy chce
:
podstawa czy chce ale czy z drugiej strony pomoga mu wyciagna reke
martusia25 napisał:a jesli chodzi o widzenia z dzieckiem to osobiscie jestem temu przeciwna........ gdzie jak gdzie ale dziecko nie powinno znajdowac sie w takim miejscu
endorfinalna napisał:*monia* To że ktoś logicznie nie myśli to już nie mój problem. Bywają ZK, tak jak już ktoś wspomniał, gdzie są ulgi dla matek z dziećmi, a bywają na szczęście ZK, gdzie takich ulg się nie uznaje.
annalissos Co Ty w ogóle wygadujesz to ręce opadają.
z bytomia :roza:
Dokładnie tak, to sprawa indywidualna rodziców. Ja również nie pojmuje takiego nieporozumienia jak zabieranie dziecka tylko dlatego, aby zyskać godz. więcej.![]()
annalissos napisał:tu nie chodzi o dodatkowa godzine tylko o to ze dziecko chce do taty ciekawa jestem co bylo by gdybys to ty siedziala i twoj partner przyjechal do ciebie dwa razy a dzieci wogole nie przywiozl zastanawialas sie nad tym??? zreszta nie ma co dyskutowac na ten temat uwazam ze nie mam prawa odcinac dziecka od taty ktorego kocha ja zawsze staram sie postawic w sytuacji tego czlowieka
z bytomia ty pieknie wspierasz swojego meza pozdrawiam
z bytomia napisał:Po pierwsze nie Tobie oceniać mnie i moje postępowanie, bo to ja jestem Matką i to ja zdecyduję kiedy dzieci zobaczą się z Ojcem. Dla mnie dobro dziecka jest ważniejsze niż dobro Osadzonego.
Co do mojego wspierania, to zapraszam do dalszej dyskusji w temacie wolnym, bo tyle wiesz ile zjesz
endorfinalna sama byłam świadkiem jak Rodzice na widzeniu wręcz zwracali się do Dziecka: A Ty nie umiesz się sam zająć?![]()
annalissos napisał:niby tak ale co ma zrobic matka ktorej dziecko strasznie teskni za tatem?? pomyslalas??
guest_user napisał:Ja pomyślałem... powinna motywować ojca dziecka do właściwego funkcjonowania na terenie jednostki penitencjarnej, aby można było mu zaufać na tyle - by udzielić mu przepustek a w konsekwencji, przedterminowo zwolnić.
Zakład karny jest miejscem, w którym dzieci nie powinny przebywać.
annalissos napisał:nie wiem czy wiesz ale ojciec moze wystapic z wnioskiem o uregulowanie widzen z dzieckiem do sadu i co wtedy jak bedziesz miala takie postanowienie ze bedziesz musiala chodzic
guest_user napisał:Musisz mieć świadomość, że sąd rodzinny wydając orzeczenie w sprawach dotyczących dziecka, kieruje się wyłącznie jego dobrem - jest zatem obowiązany do chronienia dziecka przed wszelakim negatywnym wpływem środowiska zewnętrznego.
Do oceny pozostawiam Tobie, jaką szansę powodzenia miałby taki wniosek...