Powiem wszystkim, że Armada jest taką firmą jak wszyscy o niej piszą, a Ci co jej bronią to albo tam pracują albo są jakimiś windykatorami.
Kiedyś wpadłem przez głupotę w wir kilku chwilówek i jakiegoś kredytu - nie były to znowu wielkie długi ale jednak.
Miałem do czynienia z Krukiem i tam zupełnie inny poziom rozmowy (choć zadłużenie było chyba z 4 razy większe):
- po pierwsze sprawą zajmowała się jedna kobitka
- dostałem listownie pismo ze wszystkimi danymi o co chodzi
- telefony do mnie wykonywane były z widocznych telefonów
- naciskała o jak najszybszą spłatę, ale czyniła to spokojnie w normalnej rozmowie.
Natomiast Armada:
- dzwonią z zastrzeżonego numeru, i chyba jednego dnia to telefon co 15min przez pół dnia, nawet już po moim odebraniu
- wysyłali jakieś głupie smsy że jedzie do mnie 2pracowników firmy
- do spłaty miałem 500zł i chociaż nie pracowałem w tym okresie to gość powiedział że mam do jutra termin i go nic nie obchodzi (w pierwszym dniu kontaktu z ich strony). Zapłaciłem po dwóch dniach 100zł i trochę się uspokoiło; po 1,5tygodniu znowu zaczęli wysyłać smsy i dzwonili z zastrzeżonego - oddzwoniłem na podany nr telefonu w smsie i myślałem że może kobita odebrała to będzie coś można się dogadać, a Ta od razu z grubej rury że mój termin spłaty minął i czeka do jutra na pieniądze bo sprawę skieruje do sądu i się rozłączyła (wcześniej gość z którym rozmawiałem też się sam rozłączył).
Tak więc informacje pisane na stronie armada-polska.pl że przysyłają pismo pocztą i że można się z nimi dogadać, dług rozłożyć na raty nie działają.