F
faflak
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 7
Zalogowałem się na tym forum bo przeczytałem kilka ciekawych wątków, jako osoba nowa mam ogromne przeczucie że np. w tym wątku forumowicze zwyczajnie nabijają posty... bez żadnej merytorycznej odpowiedzi, żenada...
- po pierwsze macie pewność że dług jest prawdziwy nie wyssany z palca?
- przedawniony?
- a może odkupiła go jakaś firma a autor nie podpisał ugody?
Sama treść postu autora to czysty stalking! żywcem narusza dobre imię osoby naraża go na szydercze spojrzenia wytykanie palcami, a jak np osoba pokrzywdzona z tego powodu np dozna uszczerbku na zdrowiu nie wiem np dostanie zawału? to też jest oki? nikt nie oprócz komornika z prawomocnym nakazem czy jak to sie tam zwie nie może nas odwiedzać itp.! Zgłosić organom ścigania żadać odszkodowania.
- po pierwsze macie pewność że dług jest prawdziwy nie wyssany z palca?
- przedawniony?
- a może odkupiła go jakaś firma a autor nie podpisał ugody?
Sama treść postu autora to czysty stalking! żywcem narusza dobre imię osoby naraża go na szydercze spojrzenia wytykanie palcami, a jak np osoba pokrzywdzona z tego powodu np dozna uszczerbku na zdrowiu nie wiem np dostanie zawału? to też jest oki? nikt nie oprócz komornika z prawomocnym nakazem czy jak to sie tam zwie nie może nas odwiedzać itp.! Zgłosić organom ścigania żadać odszkodowania.