V
vonm
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 176
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
uwielbiam Twoje specyficzne poczucie humoruAktyw Komandytariusz napisał:może łamać polskie prawo tylko i wyłącznie "z umiarem"
bzduraanastazja44 napisał:Natomiast zmiana Art. 127 konstytucji przez posłów (...) mimo że wykreślenie tego zapisu doprowadziło by do rozbioru polski , totalnego haosu, czy wojny domowej .
Seb72 napisał:kilkakrotnie?
To proszę wymienić jakąkolwiek zmianę niż wymianę Kolana Bugu za Bieszczady.
dla mnie w całej sprawie najistotniejsze jest że "król" naobiecywał ludziom nie płacenie polskiego ZUS i VAT i PITSeb72 napisał:chciałbym zobaczyć orzeczenie WSA albo NSA mówiące że firma z siedzibą w Katubo może faktycznie nie płacić ZUS ani VAT ani PITdam sobie głowę (i "nie tylko" głowę) uciąć że nigdy takie orzeczenie WSA ani NSA nie zapadnie.
Seb72 napisał:bardzo dziękuję za te informacje - przez całe życie słyszałem tylko o kolanie Bugu.
Mimo działu proszę trzymać się tematyki FP, a wynurzenia egzystencjalne zachować na inne portale.anastazja44 napisał:... , ja też gdybym miał możliwość ...
Seb72 napisał:a jak oceniacie wątek złamania art. 286 kk przez "króla" Mieszka?
Tak.p_a_g napisał:Czy ten "król" to ta sama osoba, ...