WOKANDA

• Autor wątku Autor wątku ASIA Ż
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
witam serdecznie przpraszam ze włacze wam się w rozmowe ale mam pytanie do tej pani której mąz już wyszedł z wokandy chodzi mi o to żeby dowiedziec sie ile czasu trzeba czekac od komisji na ktorej sie dowiaduje ze zakład występuje o wokande do terminu wokandy bede bardzo wdzieczna i z góry dziękuje

ewelinko po 1 to nie pani tylko asia, a teraz do rzeczy wiec spytałam sie mojego lubego i wygląda to tak: 1 miesiąć na termin od momentu kiedy zk mu wystąpił.(+, -)

dzięki ci Asiu bardzo serdecznie czyli wygląda na to że nie mam co liczyc żeby był z synkiem na święta zapakowany w jajeczko :) trudno chyba jednak trzeba czekac i tyle

mam pytanie nie do konca związane z warukowym zowlnieniem. chodzi o to że mojego R mają niedługo przewieść do warszawy na slużewiec i bedziemy się starli o przepustki i wogole. Ja od 1 kwietnia zaczne wynajmowac mieszkanie czy żeby R uzyskał zgode na przepustke muszę się tymczasowo zameldowac w nowym mieszkaniu?? i jak wogole wyglądają formalności związane z przepustkami a później z warunkowym zwolnieniem?
dzięki za odpowiedzi :)

ewcia ja poprostu przyjezdzałam po mojego k zeby wziąść go na przepustke, a on dostawał taki smieszny dowodzik i tam było wpisane gdzie bedzie przebywał a i dostanie jeszcze taki kwitek i jak go odbierzesz to musicie pojechać na komende najbliższą w miejscu pezebywania i tam mu podsteplują ten papierek i dalej to już chulaj dusza hehe :beer:
ale meldować to sie raczej nie musisz przynajmniej mi sie tak wydaje, na białej ja wypełniałm taką karteczke jak na widzenie i wpisywałam ze zobowiązuje sie go odprowadzić w wyznaczonym teminie

acha to fajnie by było bo nie wiem czy się właścicielka zgodzi na ten meldunek bo chodzi o to że adres w dowodzie mam inny i się obawiam że mogą się czepiać. Więc wole byc już wcześniej przygotowana. A przed udzieleniem przepustki przychodzi dzielnicowy czy kurator żeby sprawdzić w jakich warunkach R bedzie przez ten czas czy coś podobnego?

o ile mi wiadomo chociaż mój R nie mial mozliwosci przepustek to wysylaja do kuratorki i dzielnicowego o opinie wniosek ale nie jestem do konca pewna :)

u mnie kuratorka była 2 tyg. po zatrzymania Ktzycha, podobno póżniej wysłała opinie na biała, i to wszystko, a dzielnicowego u mnie nie było i mam nadzieje ze nie bedzie bo jakos nie lubie policji hehe

pytam bo u mnie byl dzielnicowy po zatrzymaniu R i strasznie się nie polubiliśmy że tak powiem dlatego tez nie wiem czy jak mnie znowu odwiedzi (po przeprowadzam się kilka ulic dalej tylko) to czy napisze dobrą opinie

Ewcia może byc tak że bedzie dzielnicowy albo też nie bo nie do kazdej przepustki i wokandy potrzebuja opinii z zewnatrz

Asiu kiedy składałaś wniosek o warunkowe, bo ja się teraz głowię żeby ani za wcześnie tego nie zrobić i nie czekać kolejnych 3 m-cy i żeby nie za późno???
Bardzo proszę o odpowiedź

ASIA Ż
naprawde gratuluje....i ciesz sie nim...w glebi duszy zazdroszcze ale pewnie nie tylko ja...my tez poczekamy i wkoncu nadejdzie ten dzien :!: :ok: :winko: :serce:

dolzi nie tylko ty zazdrościsz ja też nie mogę się doczekać kiedy będę miała przy sobie mojego Miśka

kazda by chciala ale coz....trzeba uzbroic sie w cierpliwosc!!! :)

Misiek w czerwcu będzie miał przepustkę to chociaż na chwilę będzie przy mnie

[cytat:2pjqppim]
czerwcu będzie miał przepustkę
[/cytat:2pjqppim]
no to super...ale ile na to czekalas!!!napewno warte bedzie to czekanie w zamian za ramiona ,mile slowa i poprostu on +ty itd...to juz niedlugo...tez zazdroszcze :ooo:

Musi odsiedzieć 1/4 kary i to już minęło. Teraz będzie stawał na komisję i myślę że dostanie. Teraz to on jest tam grzeczny pracuje przestrzega regulaminu.

widzisz ale jak rozumiem twoj lobuz jest po wyroku??? bo widzisz moj S jest na sankcji ,rozprawa nie wiadomo kiedy i robimy wszystko by wyszedl za kaucja...tak u mnie to wyglada...wiec ja nie mam do widzen,tel narazie zadnych praw...i chciala bym nie miec..moze ta kaucja przejdzie :help:

No niestety ma wyrok prawomocny. Trzymam kciuki żebyś nie musiała mieć widzeń i zeby wam się udało z kaucją. :ok:

Powrót